banner171

Sultangazi'de seyir halindeki kamyonet küle döndü

Sultangazi'de seyir halindeki kamyonet küle döndü

Sultangazi'de seyir halindeki kamyonet küle döndü

Sultangazi ilçesinde seyir halindeyken aniden yanmaya başlayan kamyonet bir anda alev topuna döndü. Yoldan geçen beton mikserinden çekilen hortum ile söndürülmeye çalışılırken asfalta dökülen mazot tankı ise patlama tehlikesi nedeniyle paniğe neden oldu.Olay Sultangazi Cumhuriyet Mahallesi Eski Edirne asfaltı üzeri otogar bağlantı yolu üzerinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Serkan Bilgiç yönetimindeki 34 FF 2156 plakalı kamyonet seyir halinde iken aracın alt kısmında bulunan kablolardan duman çıkmaya başladı. Çıkan dumanları fark eden diğer sürücülerin uyardığı Bilgiç, hemen aracını kenara çekerken diğer sürücülerinde getirdikleri yangın tüpleri ile müdahale edip söndürmeye çalıştılar. Ancak yangın tüpleri yetersiz kalınca dumanların yerini bir anda alevler sardı.

Kamyoneti fark eden bir beton mikseri sürücü ise aracını kenara çekerek mikserin deposunda bulunan su ile alevleri söndürmeye çalıştı. Tüm müdahalelere rağmen kamyonet kısa sürede alev topuna döndü.

Kısa sürede olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken polis ekipleri ise bölgede güvenlik önlemleri aldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153