banner171

Gaziosmanpaşa'da Geleceğin Şampiyonları Kuşak Yükseltti

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin karate ve tekvando kurslarında eğitim gören 200 sporcu, düzenlenen sınavda başarılı olarak, kuşak yükseltti. Genç sporculara sertifikalarını veren Başkan Usta, Gaziosmanpaşa'da her yaştan vatandaşı sporla buluşturarak, yeni profesyonel sporcular yetiştirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Gaziosmanpaşa'da Geleceğin Şampiyonları Kuşak Yükseltti

Dr. Kadir Topbaş Gençlik ve Spor Merkezi'nde gerçekleştirilen Karate-Tekvando Kuşak Terfi Sınavı'na Gaziosmanpaşa Belediyesi bünyesinde eğitim alan 6-14 yaş arası 200 sporcu katıldı. Tekvandoda 110, karatede ise 90 sporcu, bir üst kuşağa geçebilmek için sportif becerilerini sergiledi. Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta da sporcuları bu heyecanlı günde yalnız bırakmadı. Sınavda başarılı olarak yeni kuşaklarına kavuşan sporculara madalya ve sertifikalarını Başkan Usta takdim etti.

"GENÇLERİMİZİ PROFESYONEL SPORCU OLARAK YETİŞTİRMEK İSTİYORUZ"

Her yaştan vatandaşı spora teşvik etmek adına yeni spor alanları oluşturduklarını ifade eden Başkan Usta, "Çocuklarımızı 4 yaştan itibaren sporla buluşturarak, yeteneklerine göre sporda destek olmaya çalışıyoruz. Bugün de burada 200 gencimize tekvando ve karatede kuşak sınavı gerçekleştirdik, kuşaklarını yeniledik. Cumhuriyetimizin 99. yıl dönümünde gençlerimizle buluştuk, onların heyecanına ortak olduk. Amacımız sadece zamanlarını sporla geçirmeleri değil, gençlerimizi profesyonel sporcu olarak yetiştirmek" dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153