banner171

Sultangazi'de Adil-Ev Vakfı'ndan Kuran-I Kerim Dağıtımı

Adıyaman İli İlçeleri Eğitim ve Kültür Vakfı (ADİL- EV) tarafından gerçekleştirilen organizasyonla Sultangazi Merkez Cami'nde kadınlara Kuran-ı Kerim dağıtıldı.1800 adet Kuran- Kerimin dağıtıldığı törende beklenenden fazla ilgi olması izdihama..

Sultangazi'de Adil-Ev Vakfı'ndan Kuran-I Kerim Dağıtımı
 Adıyaman İli İlçeleri Eğitim ve Kültür Vakfı (ADİL- EV) tarafından gerçekleştirilen organizasyonla Sultangazi Merkez Cami'nde kadınlara Kuran-ı Kerim dağıtıldı. 1800 adet Kuran- Kerimin dağıtıldığı törende beklenenden fazla ilgi olması izdihama neden oldu. 

ADİL-EV Vakfı tarafından Kutlu Doğum Haftası nedeniyle düzenlenen organizasyonda Sultangazi Merkez Camii'nde kadınlara yönelik olarak Kuran-ı Kerim dağıtımı gerçekleştirildi. Merkez Camii Konferans Salonuna sığmayan kadınlar cami önünde ve koridorlarına akın edince izdihama neden oldu. Dağıtım törenin sırasında bir konuşma yapan Vakıf Başkanı Mehmet Cüneyt Saçlı, "Kutlu Doğum haftası nedeniyle bir etkinlik düzenlemek istedik. Bugüne kadar Sultangazi ilçesinde bir çok etkinlik yapıldı. Belki de ilk kez bu 

kadar yoğun katılım gözlemleniyor. İlk kez bu kadar kadın bir araya geliyor. Her zaman dediğimiz gibi sivil toplum kuruluşları siyaset üstüdür. Bu durumda kanıtlamıştır ki istenince ADİL-EV gibi kurumlar binlerce kadını bir araya getirebiliyor. ADİL-EV yöneticilerin günlerdir gece gündüz demeden başlattıkları çalışmanın meyvesini bugün binlerce kadını bir araya getirerek aldılar. Tüm müslümanların kutlu doğum haftalarını bu vesileyle kutlamak isterim" dedi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153