banner171

Sultangazi’de Buz Pateni Keyfi

Sultangazi Belediyesi, Türkiye’nin en büyük buz pistini hizmete açıyor.

Sultangazi’de Buz Pateni Keyfi
  Atatürk Bulvarı üzerinde açılacak buz pistinde kaymak isteyenlerin 10 plastik kapak veya 5 atık pil getirmeleri yeterli olacak. 4 ay boyunca ücretsiz olarak sunulacak uygulama ile çevre duyarlılığının arttırılması hedefleniyor.
 
Sultangazi Belediyesi, içerisinde atlama rampasının da bulunduğu Türkiye’nin en büyük buz pistini hizmete açıyor. Atatürk Bulvarı üzerinde bin metrekarelik çadır alanı içinde 720 metrekare buz pisti kuruluyor. Pistte ayrıca 25 metre uzunluğunda atlama rampası da bulunuyor. 4 uzman eğiticinin görevli olacağı atlama rampasında kayak botu ile kayılabilecek.

Buz pateni pistinde kaymak isteyenlerin 10 plastik kapak veya 5 atık pil getirmeleri yeterli olacak. 4 ay boyunca ücretsiz olarak sunulacak uygulama ile çevre duyarlılığının arttırılması hedefleniyor.

Buz pisti hokey maçı gösterisi ile hizmete açılacak. Minik çocukların kayak gösterilerinin de yer alacağı açılış töreninde suni kar yağışıyla da muhteşem bir şölen sunulacak.

Buz pistinde paten yapmak isteyenler,  uzman eğitmenler eşliğinde bu sporu yapacak. Haftanın yedi günü saat 10:00 ile 18:00 arasında hizmet verecek buz pistinde paten yapmak isteyenlerin patenleri karşılanırken,  eldivenleriyle gelmeleri isteniyor.

Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2013, 11:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153