banner171

Sultangazili Meclis Üyeleri İtalya'da

İktidar ile Muhalefet partileri ilk defa bir maddeye ‘EVET’ oyu kullanarak Sultangazi’de bir rekora imza attılar. Rekorun adı ise tam bir haftalık ‘İTALYA’ gezisi…

Sultangazili Meclis Üyeleri İtalya'da

İktidar ile Muhalefet partileri ilk defa bir maddeye ‘EVET’ oyu kullanarak Sultangazi’de bir rekora imza attılar. Rekorun adı ise tam bir haftalık ‘İTALYA’ gezisi…

 

Venedik, Milano, Como, Floronsa, Pisa, Sieana, Roma, Napoli ve Pompei’de ‘TEKNİK’ adı altında incelemelerde bulunacak Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay başkanlığındaki heyet, 3 Mayıs’ta Sultangazi’de olacaklar.

 

Neredeyse her mecliste ‘HAYIR’ oyu kullanan Cumhuriyet Halk Partisi Meclis Üyelerinin ‘İTALYA’ gezisine ‘EVET’ oyu kullanması, “İşin içinde gezi olunca CHP’li meclis üyeleri ilk sırada yer alıyor. CHP’li meclis üyeleri, önce İsmetpaşa, Malkoçoğlu ve diğer mahalleleri gezerek, ‘TEKNİK’ inceleme yapsınlar” yorumlarını da beraberinde getirdi.

 

Sultangazi Belediyesi Meclisi’nde 5 Nisan tarihinde görüşülen ve tam  bir hafta sürecek gezinin ödeneği ise Sultangazi Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından karşılanıyor.

Belediye yönetimi ve meclis üyelerinin neredeyse tamamının iştirak ettiği geziye gerekçe olarak, 2009 yılından sonra hizmete başlayan Sultangazi Belediyesi’nin yurt dışında gelişen teknolojik ilerlemeler konusunda bilgi edinmesi gösterildi. İtalya gezisinin ilginç yanı ise şu ana kadar Meclise sunulan maddelerin tamamına yakınına ‘HAYIR’ oyu veren muhalefet partisi Cumhuriyet Halk Partisi meclis üyelerinin İtalya gezisine ‘EVET’ oyu kullanmasıdır. Ak Parti, CHP ve SP’li meclis üyelerinin tamamının oyu ile kabul edilen İtalya gezisi ‘TEKNİK’ gezi altında düzenleniyor.

 

 

Belediye Meclisi’nde görüşülen gezi teklifi AK Parti, CHP ve SP’li meclisi üyelerinin tamamının oyuyla kabul edildi. Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay’ın da katıldığı belirtilen gezinin ardından Sultangazi Belediyesi’ne, Meclis üyesi Av. Abdullah Güler’in vekalet ettiği öğrenildi.



kaynak : Cihanajans


YORUM EKLE
YORUMLAR
Cebeci ye gelsinler.
Cebeci ye gelsinler. - 12 yıl Önce

ben cebecide oturuyorum .her gün reziilk yaşıyorum.doğrudüzgün otobüs yok ,cait başkan gezsin yakında gezmeğe vakti çok olacak

helal olsun
helal olsun - 12 yıl Önce

iş gezmek olunca hepsi anlaşıyor.bravo size

SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153