banner171

Sultangazi’ye 3. Kültür Merkezi

Sultangazi’nin dört bir yanında vizyon projelerin yapımı sürerken Yunus Emre Mahallesi'nde Kültür Merkezi’nin de inşaat çalışmalarına başlandı.

Sultangazi’ye 3. Kültür Merkezi
Mülkiyeti Sultangazi Belediyesi’ne ait alanda İl Özel İdaresi tarafından yapılan projede, 177 kişilik çok amaçlı salon, sergi salonu, kütüphane, hizmet birimleri, derslikler, atölyeler, kafeterya ve otopark yer alıyor.

Sultangazi Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan 50. Yıl Kültür Merkezi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin yapımını üstlendiği Hoca Ahmet Yesevi Caddesi üzerinde Kültür Merkezi’nin ardından Yunus Emre Mahallesi'nde üçüncü Kültür Merkezi’nin de inşaat çalışmalarına başlandı. Mülkiyeti Sultangazi Belediyesine ait 4 bin 931 m2 yüzölçümlü alanda yapılan merkezin; mimari, statik ve tesisat uygulama projeleri İstanbul Büyükşehir Belediyesi Proje Müdürlüğü tarafından hazırlandı.

İl Özel İdaresi tarafından yapılan Merkezde;  177 kişilik çok amaçlı salon, sergi salonu, kütüphane, hizmet birimleri, derslikler, atölyeler ve kafeterya bulunacak. Sosyal ve kültürel faaliyetlerin yapılacağı kültür merkezinde otopark da yer alacak.

Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2014, 15:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153