banner171

“GOP'un geleceğini güçlendirmek için dönüşüm şart“

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin ilçede gerçekleştirilen kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili vatandaşları bilgilendirmek amacıyla gerçekleştirdiği “Kentsel Dönüşüm Bilgilendirme Buluşmaları” devam ediyor.

“GOP'un geleceğini güçlendirmek için dönüşüm şart“
 Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, bugün de Elma Bahçesi ve Kadir Akdoğan Caddesi’ndeki sanayi alanlarında bulunan mülk sahipleri ile bir araya geldi. 

Dr. Erhan Erol, “GOP’un geleceğini güçlendirmek için dönüşüm şart” 

2016 yılından itibaren sanayi bölgelerinin İstanbul dışına çıkacağını belirten  Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, “Önümüzdeki dönemde, bölgemizde sizlerle birlikte, sizin de dahil olduğunuz projeler yapmak istiyoruz. Her geçen gün gelişen bir ilçeyiz ve ilçemizin geleceğini daha da güçlendirmek için birlikte çalışalım”dedi. 

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin ilçede gerçekleştirilen kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili vatandaşları bilgilendirmek amacıyla gerçekleştirdiği “Kentsel Dönüşüm Bilgilendirme Buluşmaları” devam ediyor. Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, bu günde Elma Bahçesi ve Kadir Akdoğan Caddesi’ndeki sanayi alanlarındaki mülk sahipleri ile bir araya geldi. Gaziosmanpaşa Kültür Merkezi, Konferans Salonu’nda bir çok önemli sanayicinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda katılımcılara seslenen Dr. Erhan Erol, 2016 yılından itibaren sanayi bölgelerinin İstanbul dışına çıkacağını belirterek, “Gaziosmanpaşa’nın, Gaziosmanpaşalıların geleceği için çalışıyoruz. Sanayi alanlarının bulunduğu bölge hem ilçemizin ortasında, hem de İstanbul’un ana noktalarına ulaşım için önemli bir konumda. Bölgenin ortasından geçecek metro hattı ileride bu alanı daha da önemli kılacak. Belediye olarak amacımız sanayicilerimizin de dahil olduğu bir projeyi hayata geçirmek. Bu projeler ortak akılla, herkesin katkısıyla gerçekleşecek.  Oluşturacağımız projelerle herkesin hakkı korunurken, isteyenler projeye dahil olacak, isteyenler mülk bedelini alacak.  Ne kadar kaliteli, özelliği yüksek projeler yaparsak Gaziosmanpaşa’nın ve İstanbul’un geleceğini o kadar güçlendiririz” dedi.


 

Güncelleme Tarihi: 26 Mart 2013, 14:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153