banner171

2. BÖLGE BELEDİYE BAŞKANLARI KAĞITHANE’DE

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’ın ev sahipliğinde Nurtepe Sosyal Tesisleri’nde buluşan başkanlar kahvaltıdan sonra belediye binasına kadar yürüdüler.

2. BÖLGE BELEDİYE BAŞKANLARI KAĞITHANE’DE
 İstanbul 2. bölge belediye başkanları, Kağıthane’de bir araya geldiler. Başarılarını halkla yaptıkları istişare toplantılarıyla güçlendiren AK Partili belediye başkanları, İlçelerinde yaptıkları çalışmalar ve hazırladıkları projelerle ilgili her ay rutin olarak bir araya geliyorlar.
Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’ın ev sahipliğinde Nurtepe Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen kahvaltıya Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Erhan Erol, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay ve Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın katıldı. 

Kahvaltıdan sonra başkanlar sosyal tesislerden belediye binasına kadar yürüdüler. Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’ın makamına geçerek ilçelerinde yaptıkları projeleri ve çalışmaları mercek altına alan başkanlar İstanbul'un örnek şehir olma özelliğini devam ettirmesi için yaptıkları hizmetleri paylaştılar. 
Bu tür istişare toplantılarının verimliliklerini artırdıklarına dikkat çeken Başkan Kılıç, “Periyodik olarak gerçekleştirdiğimiz bu toplantılarla İstanbul’umuzun ve ilçeleri üzerinde fikir alışverişinde bulunuyoruz. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen bu toplantıya katılan meslektaşlarımı ağırlamaktan dolayı çok mutluyum. Onlara çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 04 Ocak 2013, 17:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153