banner171

Adalet Bakanı'ndan çok sert sözler: Alçaklar

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Diyanet'i itibarsızlaştırmak isteyen alçaklar amaçlarına ulaşamayacaklardır" değerlendirmesinde bulundu.

Adalet Bakanı'ndan çok sert sözler: Alçaklar
 Bozdağ, Twitter hesabından paylaştığı mesajda, Paralel Devlet Yapılanması ve destekçileri ile beraber dinden, dindarlardan rahatsız  "zavallıların", şimdi de Diyanet İşleri Başkanlığına "itibar suikastı"  yaptıklarını ifade etti.
 
Diyanet İşleri Başkanlığının, İslam'ın doğru öğretilmesi, öğrenilmesi,  doğru anlatılması, anlaşılması ve doğru yaşanmasının sigortalarından olduğunu  vurgulayan Bozdağ, şunları kaydetti:
 
"İslam'ın doğru öğretilmesi, öğrenilmesi, doğru anlatılması,  anlaşılması ve doğru yaşanmasından rahatsız olanlar, daima Diyanete karşı  olmuştur. İslam'dan, Müslüman'dan rahatsızlar ile kafasına göre din arayışında  olanlar, bundan sonra da Diyanetten rahatsız olmaya devam edecektir. Diyanet,  İslam'ın, Müslüman'ın, huzurumuzun, birliğimizin, kardeşliğimizin ve  maneviyatımızın hizmetindedir, hizmetinde olmaya da devam edecektir. Diyaneti  itibarsızlaştırmak isteyen alçaklar, amaçlarına ulaşamayacaklardır ama kirli  niyetlerinin pisliğinde debelenebilirler."

Güncelleme Tarihi: 09 Ocak 2016, 13:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153