banner171

BAYRAMPAŞA AK GENÇLİĞİN DUASI MISIR’A

Ak Parti Bayrampaşa İlçe Gençlik Kolları düzenledikleri programla Mısır’da 529 Müslüman’a verilen idam cezasını kınadı.

 BAYRAMPAŞA AK GENÇLİĞİN DUASI MISIR’A
 Bayrampaşa’lı gençlerin yoğun katılımıyla yapılan programa  Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, İlçe Başkanı Cemil Yıldız, Yeşil Cami İmamı Abdullah Ustaosmanoğlu ile birlikte gençlere vatandaşlarda destek verdi.  
Kur’an-i Kerim okunarak başlanan programda bir genç kızın “Mısır'da katledilen Esma'nın babasının yazığı mektubu” okurken duygulu anlar yaşandı.
Ak Parti Bayrampaşa İlçe Gençlik Kolları Başkanı Enes Yaylacı “Selam olsun; Direnen Mısır’lı Kardeşlerimize” diyerek başladığı konuşmasında Bayrampaşa’dan Mısır’lı Müslümanlara selam gönderdi.


Bir müslümanın özgürlüğünü topla, tüfekle, mahpuslukla kısıtlayacağını sanan düzenbazlara Allah aşkıyla nasıl özgür olduğumuzu gösteriyoruz.
Zalimlerin karşısında sadece Mısır da değil Müslüman’ın olduğu her yerde, fert fert bile olsa nasıl karşı durduğumuzu gösteriyoruz.
Çaresi bulamadıkları en büyük silahımız olan dualarımızla, sadece ve sadece Allah’tan yardım diliyoruz.Ölümle Korkuttukları bizleri aslında şehitlikle ne kadar mutlu ettiklerini gösteriyoruz.

Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2014, 11:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153