banner171

BAYRAMPAŞA’DA EĞİTİM VE SAĞLIK PROJELERİ HIZ KESMİYOR

Altıntepsi Bilgi Evi ve Sağlık Ocağı’nın inşaatı tamamlanıyor. İnşaatın tamamlanmasının ardından vatandaşlar tek merkezden iki farklı hizmeti aynı anda alabilecek.

BAYRAMPAŞA’DA EĞİTİM VE SAĞLIK PROJELERİ HIZ KESMİYOR
Bayrampaşa Belediyesi tarafından temeli atılan Altıntepsi Bilgi Evi ve Sağlık Ocağı’nın inşaatında sona yaklaşıldı. Yeni sağlık ve eğitim merkezi çok yakında vatandaşların hizmetinde olacak.

Projeyle ilgili bir açıklama yapan Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, “Hükümetimiz ülkemizin sağlığını korumak için sürekli proje geliştiriyor. Türkiye’deki sağlık devrimine hep birlikte şahit oluyoruz. Bizler de Bayrampaşa halkının sağlığını korumak için projeler üretiyoruz ve yatırımlar yapıyoruz” dedi.

Altıntepsi Bilgi Evi ve Sağlık Ocağı projesiyle halkın tek merkezden iki farklı hizmeti aynı anda alabileceğini belirten Başkan Aydıner, “Projenin tamamlanmasıyla birlikte binlerce vatandaşımız sağlığına burada kavuşacak ve aradığı bilgiye burada ulaşabilecek. Yaşamın içinde sağlığın ve bilginin önemi yadsınamaz bir gerçektir. Sağlıklı ve bilgili bir neslin yetişmesi için verdiğimiz mücadele durmaksızın devam edecek” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2014, 10:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153