banner171

Ak Partili Remzi Aydın: “Eyüp'ü Huzur Başkenti Yapacağız“

AK Parti Eyüp Belediye Başkan Adayı Remzi Aydın, Eyüp’ü huzur başkenti yapacaklarını belirterek “Eyüp, inşallah inanç dünyamızın, kadim medeniyet değerlerimizin yeni nesillere ulaştığı bir merkez olacak” dedi.

Ak Partili Remzi Aydın: “Eyüp'ü Huzur Başkenti Yapacağız“
 Ak Parti Eyüp Belediye Başkan Adayı Remzi Aydın, Eyüp'ü huzur başkenti yapacaklarını belirterek "Eyüp, inşallah inanç dünyamızın, kadim medeniyet değerlerimizin yeni nesillere ulaştığı bir merkez olacak" dedi. Aydın, halkın tapu sorunlarının yüzde 90'ını da çözdüklerini söyledi.
Seçim çalışmalarını yoğun bir tempoyla sürdüren Ak Parti Eyüp Belediye Başkan Adayı Remzi Aydın, ilçede yer alan Pir Sultan Abdal Kültür Derneği, MODESA Kamyonetçiler Derneği, Sinoplular Derneği, Akşemsettin Eğitim Vakfı, Pir Sultan Abdal Kültür Derneği gibi birçok yeri ziyaret etti.

Karadolap Seçim İrtibat Bürosu'nda AK Partili vatandaşlarla kahvaltıda buluşan Başkan adayı Aydın, katılımcıların istek ve şikayetlerini dinledi. "Bütün kesimin sorunları bizim sorunlarımız" diyen Remzi Aydın, "Halkımızın tapu sorunlarının yüzde 90'ını çözdük. Çözülmeyen sorunları ise Karadolap Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlarımızla birebir görüşüp onların sorunlarına çözüm bulacağız. Alt ve üstyapı çalışmaları, gerçekleştirilecek yeni projeler konusunda tüm Karadolaplılara bilgi vermeliyiz. Sizlerin desteği çok önemli. Hep birlikte inşallah bu işin de üstesinden gelecek ve 30 Mart'ta güzel sonuçlara ulaşacağız" dedi. Ak Parti Eyüp Belediye Başkan Adayı Remzi Aydın'ın bu konuşması salondakiler tarafından büyük alkış aldı.

Daha sonra Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu ve Ak Parti Eyüp Belediye Başkan adayı Remzi Aydın, Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Alibeyköy Cemevi'ni ziyaret etti. Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Alibeyköy Cemevi Başkanı Hüseyin Güzelgül'ün karşıladığı Başkan İsmail Kavuncu ve Aydın, derneğin çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı. Başkan İsmail Kavuncu ve Remzi Aydın, Alibeyköy Cemevi ve Pir Sultan Abdal Kültür Derneği'ni gerçekleştirdiği başarılı projelerden dolayı kutladı. Ayrıca Remzi Aydın, yerel seçim çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.

MODESA'DA ULAŞIM SORUNLARI ELE ALINDI

MODESA Kamyonetçiler Derneği'ni ziyaret eden Remzi Aydın, dernek üyelerinin sorunlarını dinledi. Aydın, MODESA'nın Eyüp sanayisinin belkemiğini oluşturduğunu söyledi. Aydın, "MODESA Dernek yöneticileriyle de görüştüm. Onlarla ve sizlerle sık sık bir araya gelerek sorun ve dileklerinizi dinleyeceğim. Hepsini not alıp bizzat takipçisi olacağım" dedi.

MODESA Kamyonetçiler Derneği üyeleri, Remzi Aydın'a seçimde başarılar dilediler.

"EYÜP'Ü HUZUR BAŞKENTİ YAPACAĞIZ"

Ak Parti Eyüp Belediye Başkan Adayı Remzi Aydın, Esentepe Mahallesi'ndeki Sinoplular Derneği yönetimi ve üyeleriyle de bir araya geldi. Ak Parti İstanbul Milletvekili Hüseyin Bürge'nin de katıldığı toplantıda bir konuşma yapan Aydın, "Başbakanımızın yolundan, izinden giden en büyük yol arkadaşları olarak en büyük sevdamız sizlersiniz. En büyük sevdamız milletimize hizmettir. Eyüp Belediye Başkan adaylığı bana tebliğ edildiğinden beri çok yoğun çalışma programına girdik. Gittiğimiz her yere, görüştüğümüz her insana Başbakanımızın selamını iletiyoruz" ifadelerini kullandı.

2009 yılında Eyüp'ün en büyük sorunlarından birinin eğitim olduğunu ve okul, derslik yetersizliğinin olduğunu tespit ettiklerini belirten Aydın, "Sıkı bir çalışmayla Eyüp'ün her mahallesine yeni, modern yapıda, depreme dayanıklı okullarımızı kazandırdık. Bu anlamda Esentepe'ye sözümüzü yerine getirdiğimizi düşünüyorum. Önümüzdeki dönemde inşallah Esentepe'ye yeni bir okul daha inşa edeceğiz. Elimden gelen tüm gayreti göstereceğim" diye konuştu.

Geçtiğimiz cumartesi akşamı projelerini Eyüplülerle paylaştığını aktaran Remzi Aydın, sözlerini şöyle sürdürdü: "Eyüp'ü inşallah bir huzur başkenti yapacağız. Eyüp inşallah inanç dünyamızın, kadim medeniyet değerlerimizin yeni nesillere ulaştığı bir merkez olacak. Kültür ve sanat faaliyetlerine yoğun bir şekilde ağırlık vereceğiz. Eyüp'ü konaklama sektörünün önemli merkezlerinden biri yapmak arzusundayız. Bu sayede Eyüp sosyoekonomik anlamda ciddi kazanımlar elde edecektir. Mahallelerimizde yerinden dönüşüme olanak vererek daha modern ve daha sağlıklı yaşam alanları meydana getirmeyi hedefliyoruz. Esentepe'yi bu anlamda sosyal donatı alanları konusunda zenginleştireceğiz. En büyük hayalimi gerçekleştirmek için tüm gayretimi göstereceğim. 10-20 yaş arasındaki kız - erkek tüm gençlerimizin kültür, sanat veya spor alanlarında mutlaka bir uğraşısının olmasını sağlamak için merkezler açacağız. Çok güzel projelerimiz var. Öz Alibeyköy tesislerini sosyal donatılarla oluşturacağız. Alibeyköy stadını yıkıp yerine modern yapıda yeni bir stat yapacağız. Bunların projeleri tamamlandı, çok kısa sürede hayata geçireceğiz."

"TEMEL İLKEMİZ BİRLİKTE HAREKET ETMEK"

Aydın, Sinoplular Derneği ziyaretinden sonra Esentepe Seçim İrtibat Bürosu'nda mahalle sakinleri ve Akşemsettin Mahallesi'ndeki Akşemsettin Eğitim Vakfı yöneticileriyle bir araya geldi. Daha sonra Aydın, Pir Sultan Abdal Kültür Derneği'ni de ziyaret etti.

Remzi Aydın irtibat bürosunda yaptığı konuşmada şunları söyledi: "Halkımız her şeyi görüyor, her şeyi biliyor. Çok bilinçli, çok şuurlu bir millete sahibiz. Allah razı olsun hepsinden. İnşallah 30 Mart'tan sonra sizlerin desteğini alırsak, bizlere bu emaneti verdiğiniz takdirde Ak Parti belediyeciliğini bir nebze daha öteye taşıyacak çabayı ve gayreti göstereceğiz. Bu hizmet bayrağını Esentepelilerle, Eyüplülerle beraber daha yükseğe taşıyacağız inşallah. Bizim temel ilkelerimizden bir tanesi, vatandaşımızla birlikte karar vermek, yapacaklarımızı istişare ederek birlikte gerçekleştirmektir."

Aydın, Akşemsettin Eğitim Vakfı'ndaki konuşmasında ise, Eyüp'te yaptığı çalışmaları ve yeni projelerini anlattı. Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Alibeyköy Cemevi Başkanı Hüseyin Güzelgül'ün karşıladığı Başkan İsmail Kavuncu ve Aydın, derneğin çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı. Başkan İsmail Kavuncu ve Remzi Aydın, Alibeyköy Cemevi Pir Sultan Abdal Kültür Derneği'ni gerçekleştirdiği başarılı projelerden dolayı kutladı. Ayrıca Remzi Aydın, yerel seçim çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2014, 13:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153