banner171

Başkan Aydın Sandık Başkanları Toplantısına Katıldı

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Çırçır Mahallesi Sandık Başkanları toplantısına katıldı.

Başkan Aydın Sandık Başkanları Toplantısına Katıldı
Toplantıda bir konuşma yapan Başkan Remzi Aydın, “Bize verdiğiniz emaneti Allah’ın izniyle daha da yükseklere çıkartacağız. Her zaman göğsümüzü gere gere, başımız dik dolaşacağız” dedi.

Çırçır’da bulunan AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi’nde, AK Parti Eyüp İlçe Başkanı Süleyman Aykaç’ın katılımıyla düzenlenen toplantıda çok sayıda partili de hazır bulundu. Gündemi, yaklaşan seçimler ve sandık çalışmaları olan toplantıda konuşma yapan Başkan Remzi Aydın, esas itibariyle toplantının iki yönünün olduğunu belirterek şöyle konuştu: “Birincisi eğitim yönü. Bu toplantıda sandık çalışmalarının nasıl olacağı, yeni çalışma tarzlarının neler olacağı ile ilgili bilgilendirmeler yapılması, eğitimler verilmesi amaçlanıyor. İşin teknik bilgilendirme kısmına ilişkin bir gündem olacaktır. İkinci boyutu da; gerçekten önemli süreçler yaşanırken, önemli yollar katedilirken, o yolu kateden kervandaki her bir ferdin motivasyonunun sağlanması.  Çünkü motivasyon; dinamizm, enerji, inanç veya kararlılık, hangi kavramı kullanırsak kullanalım önemli ve gerekli olan bir şey” 

“HER ZAMAN GÖĞSÜMÜZÜ GERE GERE, BAŞIMIZ DİK DOLAŞACAĞIZ” 
Konuşmasında, bu seçimde daha çok çalışmak ve daha çok gayret etmek gerektiğinin de altını çizen Başkan Aydın, “Belediye Başkanı olarak bana verilen emaneti, duyulan güveni hak etmek için gece gündüz çalışıyorum. İnanın çok yoğun ve samimi çalışıyoruz. Her geçen gün daha iyiye gittiğimizi görüyorum, daha da iyiye gideceğimize inanıyorum. Belli bir plan dahilinde, emin bir şekilde ilerliyoruz. Bize verdiğiniz emaneti Allah’ın izniyle daha da yükseklere çıkartacağız. Her zaman göğsümüzü gere gere, başımız dik dolaşacağız. Genel seçimlerle ilgili de bu ümidimi, beklentimi tekrarlamak istiyorum. Bu ümide ve beklentiye bağlı olarak da aynı kararlılıkla devam etmemiz gerektiğini düşünüyorum. Her zamankinden daha dik, daha kararlı olmalıyız, daha çok çalışmalı ve daha çok gayret etmeliyiz” şeklinde konuştu.

 “BERABER OLALIM GÜÇLENELİM” 
Belediye Başkanı Remzi Aydın, önümüzdeki yıllarda ulaşımıyla, altyapısıyla, yeşiliyle, doğasıyla gelişen sektörleriyle Eyüp’ün çok daha yüksek kaliteye sahip olacağını belirterek, bunun sağlanması için herkesin beldesine, mahallesine sahip çıkmasının gerekliliğini vurguladı. Başkan Aydın konuşmasının
sonunda “Buralarda beraber olalım, güçlenelim. Gelecek aydınlık diyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2015, 13:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153