banner171

Belediye Kupa Sahiplerini Buldu…

Türkiye Binicilik Federasyonu 2012 Yılı Kupası Engel Atlama Yarışmaları başladı… Türkiye’nin en büyük uluslararası müsabakası olan “Cumhurbaşkanlığı Kupası”na, Kemer Golf & Country Club ev sahipliği yapıyor.

Belediye Kupa Sahiplerini Buldu…

Türkiye Binicilik Federasyonu tarafından her yıl Özel Unvan Yarışmaları adı altında düzenlenen yarışlar, Kemer Golf & Country Club ‘de üçüncü kez düzenlendi. Hepsi birbirinden heyecanlı 8 heyecanlı yarışın  yapılacağı organizasyonda, bu yıl Eyüp Belediyesi Kupası da verildi. Eyüp Belediyesi Kupası için dün akşam yapılan yarış oldukça çekişmeli geçti. Saat 18:00’de başlayan yarışmada 47 binici, parkurda yarıştı.   Yarışmayı izleyenler arasında Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu ve Başkan Yardımcısı Adem Koçyiğit de  vardı.  Üç kategoride gerçekleştirilen yarışmada,  derece alan binicilere Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu ödüllerini verdi. 

 Türkiye Binicilik Federasyonu tarafından her yıl Özel Unvan Yarışmaları adı altında programlanan ve üçüncü kez Kemer Golf & Country Club’da Avea’nın ana sponsorluğunda gerçekleşen Türkiye’nin en büyük ulusal müsabakası “Cumhurbaşkanlığı Kupası’nın 1. Gününde 31 Ağustos Cuma gerçekleşen yarışma sonuçları şöyle:

Eyüp Belediyesi Kupası 120 Cm  dereceleri (Yıldızlar Avrupa Şampiyonası Seçim Yarışması)

A BİNİCİLER

1. Sencer Horosan-Sipahi Ocağı  Atlı Spor Kulübü

2.Avni Atabek-İstanbul Atlı Spor Kulübü

3.Hüsnü Dinç

D C C+ B

1. Beysim Hüseyinoğlu-ferdi

2. Nail Sular- Bursa Atlı Spor Kulübü

3. Sevda Esirtgen- Kemer Golf & Country Club 


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153