banner171

Eyüp’te değişim başlıyor.

Vatandaş odaklı yönetim anlayışı ile Eyüplülerle sık sık bir araya gelen Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, ziyaretlerine devam ediyor.

Eyüp’te değişim başlıyor.

İstanbul’un gözde yerlerinde biri haline getirecek vizyon projelerinin tek tek hayata geçmesiyle birlikte Eyüp’te değişim başlıyor.  Eyüp Belediye Bakanı İsmail Kavuncu göreve geldiği iki yıllık süreç içinde birçok projeyi hayata geçirerek ilkleri gerçekleştirdi.  The Golden Horn “Altın boynuz” olarak anılan Haliç kıyısında yer alan Nikah Sarayı ve Kültür Merkezi inşaatı büyük bir hızla devam ediyor.  Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, çalışmaları yerinde görerek incelemelerde bulundu. Şantiye alanında çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Kavuncu, Nikah Sarayı ve Kültür Merkezinin 2012 yaz döneminde hizmete gireceği müjdesini verdi. Başkan Kavuncu,” İlçemizde birçok projeyi hayata geçiriyoruz ve geçirmeye de devam edeceğiz. İlçemizde aynı zamanda İstanbul Büyükşehir Belediyesi de çalışmalar yapıyor.  Bunlardan biride Haliç kıyısında gerçekleştirdiği etkinlik alanıyla da birçok kültürel organizasyonlara ve spor karşılaşmalarına ev sahipliği yapacağız.  Eyüp dünyanın ve İstanbul’un önemli bir kültür merkezi olacak” dedi. 

Çalışmaların kısa zamanda biteceğini belirten Başkan Kavuncu daha sonra Sakar Mahallesi ve Silahtarağa mahallesinde semt pazarını ziyaret etti. Başkan Kavuncu hem alış veriş yaptı hem de vatandaşların ve esnafın sıkıntıların dinledi.  Pazar esnafı modern ve kapalı Pazar yerlerinin arttırılması konusunda başkandan yardım istedi. Başkan Kavuncu,  ilçedeki semt pazar yerlerini modernize edileceğini açıkladı. 

nikah sarayi denetim

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153