banner171

Feshane’de Sinop Tanıtım Günleri

Feshane’de Sinop Tanıtım Günleri

Feshane’de Sinop Tanıtım Günleri
 Sinoplular, Eyüp Feshane’de düzenlenen “Sinop Tanıtım Günleri”nde bir araya geldi. Tanıtım günlerinin açılışına katılan Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, dibekte keşkeklik buğday döverek buğday keşkeği içti.

Eyüp Feshane’de 26-29 Kasım tarihleri arasında düzenlenen Sinop Tanıtım Günleri’nin açılış töreni Eyüp Sultan Meydanı’ndan Feshane’ye Mehter Takımı eşliğinde kortej yürüyüşü ile başladı. Törene Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’ın yanı sıra Sinop Valisi Yasemin Özata Çetinkaya, Kırklareli Valisi Esengül Civelek, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Eyüp Kaymakamı Abdullah Dölek, AK Parti İstanbul Milletvekilleri, İstanbul ve Sinop’tan ilçe belediye başkanları ile çok sayıda Sinoplu vatandaş katıldı.

Açılış töreninin ardından stantları dolaşan Belediye Başkanı Remzi Aydın, Türkeli Kaymakamlığı ve Türkeli Belediyesi tarafından oluşturulan standda dibekte keşkeklik buğday dövdü. Başkan Remzi Aydın, Ayancık Belediyesi’nin standında ise ikram edilen buğday keşkeğinin tadına baktı.
Etkinlik nedeniyle Feshane’de oluşturulan stantlarda Sinop yöresine ait tarihi, kültürel ve sosyo-ekonomik ürünler, yöresel tatlar tanıtıldı.

Güncelleme Tarihi: 02 Aralık 2015, 13:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153