banner171

Kastamonu Daday Derneği,ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Kongre'den sonraİlk toplantısını gerçekleştiren Kastamonu Daday Derneği, çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Kastamonu Daday Derneği,ilk toplantısını gerçekleştirdi.
 Geçtiğimiz günlerde olağanüstü kongre yapan,Kastamonu Daday derneği, Çevre Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği başkanı Hikmet ŞAHİN,yeni yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Merkezi Eyüp Yeşilpınar’da bulunan ve 2004 yılında kurulan Dernek 7.olağan genel kurulda mevcut dernek başkanı Hikmet Şahin tekrardan seçilerek İlk toplantısında, bir ilke imza atarak gerçekleştirdi.

Yeni yönetimini kuran başkan Şahin, ekibinde “Bayanlara’da” yer vererek dernek çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulundu. 
Yapılan toplantıda görev dağılımı yapıldı.

BÜYÜYECEĞİZ
Toplantıda konuşan dernek başkanı Hikmet Şahin; Hedeflerinin yüksek olduğunu ve önümüzdeki dönemde de geçmiş dönemden daha faklı ve sistemli bir şekilde,çalışmak için mücadeleye devam edeceğiz, Sizler fikir ve görüşlerinizle destek olduğunuz sürece daha iyi projelere imza atacağız dedi.

Bu dönemde yeni oluşturduğu yönetime taze kan vererek derneği daha iyi yerlere getirmeyi hedefleyen ve her projede adından çokça bahsettiren Kastamonu Daday Derneği güçlenmeye devam ediyor.

Daday dernek başkanı Hikmet Şahin,Yeni katılan yönetim kurulu üyelere başarılarını ve teşekkürlerini sunarak toplantı sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 14 Ekim 2014, 00:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153