banner171

AK Parti Gaziosmanpaşa, Teşkilat içi Eğitim düzenledi.

AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı üç kademe teşkilatlarına yönelik bir dizi eğitim düzenledi.

AK Parti Gaziosmanpaşa, Teşkilat içi Eğitim düzenledi.
 AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı üç kademe teşkilatlarına yönelik bir dizi eğitim düzenledi. Eğitimlerin ilki İlçe Başkanı Serkan Acar, İl Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Tosun, üç kademe yönetim kurulu üyeleri ve mahalle başkanlarının katılımıyla Gaziosmanpaşa Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi. 
Üç Kademe Mahalle teşkilatlarına yönelik “Teşkilat İçi Eğitim” programları ise İlçe Merkezi Toplantı Salonu ve Mahalle lokallerinde İlçe Başkan Yardımcıları Necdet Kutsal, Fedakâr Kızmaz, Adnan Şahintürk, Feridun Özbek ve Kadın Kolları Başkanı Zeynep Vurmaz Yiğit’in eğitimci olarak katılımıyla gerçekleştirildi. 

İlçe Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Necdet Kutsal tarafından verilen ilk eğitimde Kutsal şunları söyledi: Bu toplantıyı AK Parti Gaziosmanpaşa Teşkilatı adına düzenledik. Öncelikle teşkilatın manasını bilmemiz gerekir. Teşkilat; tertipli ve düzenli çalışan birlik anlamına gelir. Taşıdığı mana onun bir hiyerarşik yapısının ve çalışma disiplininin olmasını gerektirir. İyi bir teşkilat mensubu; Bilgiye önem vermeli. Kendine verilen görevi en iyi şekilde yapma gayreti içinde olmalı. Ben merkezli değil bizi esas alan anlayış ile hareket etmelidir dedi. 

Teşkilatın yoğun olarak katıldığı eğitimde ekip ruhu ve takım çalışması düşüncesinin güçlendirilerek “Biz” bilincinin geliştirilmesi. İlme ve irfana dayalı medeniyet değerlerimiz ışığında, öğrenmeye ve gelişime açık bir kurum kültürünün oluşturulması ve devam ettirilmesi. Kişisel hayatında mutlu, aile hayatında huzurlu ve iş hayatında başarılı bir ekibin oluşturulması konuları üzerinde duruldu.

Güncelleme Tarihi: 22 Ekim 2019, 12:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153