banner171

AK Parti Gaziosmanpaşa Teşkilatının Saha Çalışmaları Tam Gaz Sürüyor

AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Teşkilatı, İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe’nin katılımıyla “Yüz yüze 100 gün” çalışmalarının ikinci aşamasını tanıtan program düzenledi.

AK Parti Gaziosmanpaşa Teşkilatının Saha Çalışmaları Tam Gaz Sürüyor

“Birlik, İrade, Zafer” sloganıyla gerçekleştirilen toplantıya, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Fatih Aydemir ve Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta’nın yanı sıra il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, teşkilat mensupları, belediye meclis üyeleri ve partililer katıldı. Toplantıda ilçedeki 16 mahallede yapılacak saha ve hane ziyaretleri ele alındı.

AYDEMİR: “HİKAYEMİZİ TÜRKİYE YÜZYILI OLARAK İNŞALLAH YAZDIRACAĞIZ”

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren İlçe Başkanı Aydemir, “Sabırla, dirençle, sağduyuyla, tarihlere kapılmadan, algılara prim vermeden hikayemizi Türkiye Yüzyılı olarak inşallah yazdıracağız. Göreve geldiğimizde güçlü teşkilat, güçlü Gaziosmanpaşa düsturu ile yola çıktık. Bundan sonra da 4 kademe ile birlikte; ana kadememiz, gençlik kolları, kadın kolları ve belediye meclis üyelerimizle birlikte mücadelemize devam edeceğiz” her zaman halkımızın yanında olduk, her dönemler sorunları yerinde çözüme kavuşturmaya gayret ettik. Her daim eser ve hizmet siyaseti anlayışıyla çalıştık. Kapı Kapı, sokak sokak dolaşacağız. Vatandaşlarımız ile buluşacağız dedi.

KABAKTEPE: “CUMHURBAŞKANIMIZIN ARKASINDA SIRA DAĞLAR GİBİ DURACAĞIZ”

27 Kasım'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilecek programa hazır olduklarını ifade eden İl Başkanı Kabaktepe, "Gaziosmanpaşa'nın bugüne kadar olduğu gibi kendisine verilen hedefi yapıp yapmama noktasında bir tereddüdünün olduğunu düşünmüyorum. Hem coşkumuzla, hem inancımızla Cumhurbaşkanımızın arkasında sıra dağlar gibi duracağız. Bu inancı, bu aşkı, bu kararlılığı tüm dünyaya yine yeniden ilan edeceğiz. 2023 seçimleri Türkiye'nin olması için çalışanlarla, Türkiye'nin solması için çalışanlar arasında geçecek” ifadelerini kullandı.

USTA: “HEP BİRLİKTE GECE GÜNDÜZ DEMEDEN GAZİOSMANPAŞA'YI ŞAHLANDIRMAYA SÖZ VERİYORUZ”

Belediye Başkanı Usta ise, “Sayın İl Başkanımız ve İlçe Başkanımızın öncülüğünde Gaziosmanpaşa'da gönlüne giremediğimiz, kapısını çalamadığımız, ulaşamadığımız bir insan kalmayıncaya kadar hep birlikte gece gündüz demeden Gaziosmanpaşa'yı şahlandırmaya söz veriyoruz. Yolumuz açık, geleceğimiz aydınlık olsun” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2022, 18:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153