banner171

Ak Parti Gaziosmanpaşa'da İlçe Başkanı Kim Olacak? İşte En Çok Konuşulan İsimler

Ak Partinin Metal Yorgunluğunu üstünden atacağı Parti teşkilatlarının yeniden ele alınacağı biliniyor. Bu değişim Ak Parti Gaziosmanpaşa Teşkilatında nasıl gerçekleşeceği ise siyasi kulislerde konuşulan isimlerle gündeme çıkmaya başladı

Ak Parti Gaziosmanpaşa'da İlçe Başkanı Kim Olacak? İşte En Çok Konuşulan İsimler

  Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Av.Şahin Pirdal ile birlikte İstanbul’da 25 ilçe başkanı tekrardan aday gösterilmeyecek. Aday gösterimeyecek ilçe başkanları Mart ayında yapılacak olan ilçe kongrelerine kadar göreve devam edecek, kongrede ise bayrağı yeni isimlere devredecekler.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığında yönetim kurulu toplantısı yapıldı. Toplantının ardından mevcut görevde bulunan 25 ilçenin başkanının ilçe kongrelerinde yeniden aday gösterilmeyeceği, 14 ilçe başkanı ise görevine devam edeceği öğrenildi.

Ak Parti Gaziosmanpaşa'da yeni ilçe başkanı kim olacak?

Kulislerde Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı için konuşulan isimler arasında, Kurucu Geçlik kolları başkanı Fatih Aydemir, Serkan Acar'ın yanı sıra birçok isim konuşuluyor. Ak Parti Belediye meclis üyesi Aziz Demirtaş,Mevcut Ak Parti Gaziosmanpaşa Gençlik kolları başkanı Eray Karadeniz,İlçe başkan yardımcısı Mustafa Sultantürk, Gaziosmanpaşanın tanınmış simalarından  Mehmet Hayta ve Akparti kurucu Yönetim Kurulu Üyesi Çetin Deniz'in isimleri sıkça geçenler arasında.

Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2018, 16:33
YORUM EKLE
YORUMLAR
murat .ali;kan
murat .ali;kan - 6 yıl Önce

ismail ergunes

SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153