banner171

Ak Parti Gaziosmanpaşa'dan Mhp'ye 'Taziye' Ziyareti

Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Av. Şahin PİRDAL ve Belediye Başkan Adayı Hasan Tahsin USTA, Esenyurt Seçim İrtibat Bürosu’na yapılan saldırının ardından taziye ziyaretinde bulundular.

Ak Parti Gaziosmanpaşa'dan  Mhp'ye 'Taziye' Ziyareti
MHP İlçe Başkanı Aytekin Çalışkan kendilerini ziyarete gelen AK Parti İlçe Başkanı Av. Şahin Pirdal’ın başkanlık yaptığı heyeti kapıda karşılayarak çok sıcak ve samimi bir ev sahipliği gerçekleştirdi.
Ak Parti GOP Belediye Başkan Adayı Hasan Tahsin Usta ve İlçe Başkanı Av. Şahin Pirdal Esenyurt’ta meydan gelen olaydan duydukları üzüntüyü dile getirerek Başkan Çalışkana Başsağlığı dilekleri ile birlikte Merhumun geri kalan ailesi ve yakınlarına Allah’tan sabrı cemiller niyaz ettiler.
Gaziosmanpaşalı Başkanlardan Anlamlı Ziyeret...

Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe BaşBelediye Başkan Adayı Hasan Tahsin Usta, “”Farklı siyasi görüşlere sahip olsak ta hepimiz insan, ilçemize, ülkemize hizmet ortak paydaşında birleşiyoruz. Farklı düşünce ve görüşlerimiz, söylemlerimiz, projelerimiz ayrılığın başladı nokta değil zenginliğimizin tescillendiği noktadır. Herkes aynı düşünseydi siyasi partilere ihtiyaç olmazdı diyen Usta, farklılıklar bizim konuşup tartışıp doğruyu bulacağımız materyallerdir” dedi.

İlçe Başkanı Av. Şahin PİRDAL Cengiz Akyıldız'ın vefatından büyük üzüntü duyduklarını dile getirip bu elim olayı şiddetle kınadıklarını söyleyerek Cengiz AKYILDIZ'A rahmet dileyip yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar dileklerini iletti.

Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2014, 16:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153