banner171

BARBAROS’TA GÖNÜL KARDEŞLİĞİ…

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi İnönü Caddesi’nde yaklaşık üç bini aşkın vatandaşımızın katılımıyla gerçekleştirdiği Gönül Sofraları Açık Hava İftarında birlik ve beraberliğin en canlı örnekleri sergilendi.

  BARBAROS’TA GÖNÜL KARDEŞLİĞİ…


Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, “Vatandaşlarımızla birlik ve beraberlik içinde bu şükür ve paylaşma ayını kutlamaktan büyük memnuniyet duyuyoruz’’ dedi.

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlayışı gereği düzenlediği ve “Gönül Sofraları” adını verdiği her iftarı vatandaşların geniş katılımıyla geçiyor. Gönül Sofraları Açık Hava (sokak) iftarı bugün de Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi, İnönü Caddesi’nde gerçekleşti. Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol ve yardımcılarının da hazır bulunduğu sokak iftarında belediye ile vatandaşlar bu anlamlı günü birlik ve beraberlik içinde geçirdi. İftar öncesi yapılan tasavvuf müziği dinletisinden sonra ezanın okunmasıyla binlerce kişi hep birlikte dua ederek iftarlarını açtılar. İftar öncesi vatandaşlara seslenen Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, Ramazan ayının başta ülkemiz olmak üzere tüm İslam Alemi için hayırlara vesile olmasını diledi ve vatandaşlarla birlik ve beraberlik içerisinde bu şükür ve paylaşma ayını kutlamaktan büyük memnuniyet duyduğunu belirtti.

 
GÖNÜL SOHBETLERİ VE ÇOCUK RAMAZAN EĞLENCELERİ
Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin “Gönül Sohbetleri” adı altında başlattığı, sokak iftarlarının düzenlendiği mahallelerde seçilen bir camide teravih öncesi sohbet programları bu günde Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi Mimar Sinan Camii’nde Mustafa Akgül tarafından gerçekleştirildi.  
Teravih sonrası ise belediye bahçesinde düzenlenen “Çocuk Ramazan Eğlenceleri” çeşitli ramazan eğlenceleri, animasyon ekibi gösterileri, meddah, jonklör, akrobat, şişme maskot show ve “Hoş Geldin Ramazan” adlı çocuk oyunu ile sürerken, sıcak havalardan bunalan vatandaşlar Hükümet Konağı Meydanı’nda yemek, hediyelik eşya ve çeşitli aktivitelerin yer aldığı osmanlı çinilerinden esinlenilerek kurulan çağdaş standlarda alışveriş yapma fırsatı buldular.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153