banner171

Başkan Erol; Gazilerimiz her türlü desteği hak ediyor!

Başkan Erol: Vatanı uğruna canını ortaya koyanlar bizim sorumluluğumuzdur

Başkan Erol; Gazilerimiz her türlü desteği hak ediyor!
 Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol,  “Vatan sevgisiyle canlarını ortaya koyan gazilerimizi ve şehitlerimizi örnek almak, saygı duymak ve değerli kişiliklerine yaraşır imkânlar sunmak toplumsal sorumluluğumuzdur” dedi.
Kurtuluş Savaşımızın Başkomutanı Mustafa Kemal Atatürk’e “mareşal” rütbesi ve “gazi” unvanı verilişinin yıldönümünde bir mesaj yayınlayan Başkan Erol, “Kutsal vatan topraklarının bölünmez bütünlüğünü korumak uğruna üstün bir cesaret ve feragat örneği göstererek canını ortaya koyduğu yüce görevden ‘gazilik’ onuruyla yüceltilen gazilerimiz, bizim için ayrı bir öneme sahiptir. Hepimiz çok iyi biliyoruz ki Türk milleti vatanı, milleti, bayrağı, milli marşı, soydaşları ve kutsal değerleri için savaşır, gerektiğinde vatan, cumhuriyet ve vazife uğrunda seve seve kanlarını feda eyleyeceklerini ortaya koyar.

Çünkü milli hasletimizde olan bu duyguların hepimiz için vazgeçilmez bir anlamı ve önemi vardır. Destanlar yaratan gazilerimiz ve şehitlerimizin hepsi tek tek birer onur abidemizdir. Vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve Cumhuriyetimizin temel niteliklerinin muhafazası için gözlerini kırpmadan canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum” dedi.

 19 Eylül Cuma günü saat 09.00’da Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı önünde çelenk koyma töreni düzenlenecek. Törene, Gaziosmanpaşa’da yaşayan gaziler ile vatandaşlar katılacak.

Güncelleme Tarihi: 19 Eylül 2013, 10:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153