banner171

BAŞKAN USTA: “2024 YILI GAZİOSMANPAŞA İÇİN OKUL YILI OLACAK”

BAŞKAN USTA: “2024 YILI GAZİOSMANPAŞA İÇİN OKUL YILI OLACAK”

BAŞKAN USTA: “2024 YILI GAZİOSMANPAŞA İÇİN OKUL YILI OLACAK”

Karadeniz Mahallesi’ne kazandırılan Gazipaşa İlkokulu’nun açılış töreninde konuşan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, 2024 yılında mahallelere yeni teknoloji ile yapılan okullar kazandıracaklarını ifade etti.

İstanbul Valiliği Proje Koordinasyon Birimi (İPKB) ve Gaziosmanpaşa Belediyesi iş birliğiyle depreme dayanıklı şekilde yeniden inşa edilen Gazipaşa İlkokulu eğitime açıldı. Açılışa; AK Parti İstanbul Milletvekili Adem Yıldırım, İstanbul Vali Yardımcısı Mustafa Kaya, Gaziosmanpaşa Kaymakamı İskender Yönden, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, İstanbul İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Özcan Türkoğlu, ilçe protokolü, öğrenciler ve veliler katıldı. Yeni eğitim vizyonuna uygun olanaklarla inşa edilen okulda 26 derslik, 6 anasınıfı, fen laboratuvarı, bilişim laboratuvarı, müzik sınıfı ve destek eğitim odasına yer verildi.

“BİRÇOK MAHALLEMİZDE YENİ TEKNOLOJİ İLE YAPILAN OKULLARI İNŞALLAH TÜM ÇOCUKLARIMIZA KAZANDIRMIŞ OLACAĞIZ”

Okulun yapımında emeği geçenlere teşekkür eden Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, “İnşallah 2024 yılı Gaziosmanpaşa için okul yılı olacaktır. Birçok mahallemizde yeni teknoloji ile yapılan okulları inşallah tüm çocuklarımıza kazandırmış olacağız. Bu okullar sadece bina olarak değil, içindeki laboratuvarıyla, spor salonuyla, diğer tesisleriyle birlikte aslında yeni çağda yeni nesillere de hizmet eden bir okul anlayışı ile yapılıyor. Bu okullarda gelecek nesillerin tohumları atılıyor. 10 yıldır bu ilçede eğitim çatısı altında kültürü, sanatı, sporu güçlendirerek, Gaziosmanpaşa'nın her geçen yıl artan eğitim derecesine hep birlikte katkı sağlıyoruz” dedi.

Protokol konuşmalarının ardından öğrencilerle birlikte kurdele kesimi yapıldı. Açılışa katılan öğrenciler, donanımlı ve modern eğitim alanlarına sahip okullarına kavuşmanın sevincini yaşadı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153