banner171

Gaziosmanpaşa Belediye Meclisi yeni dönem ilk toplantısını yaptı

Gaziosmanpaşa Belediye Meclisi yeni dönem ilk toplantısını yaptı

Gaziosmanpaşa Belediye Meclisi yeni dönem ilk toplantısını yaptı

Gaziosmanpaşa Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Hakan Bahçetepe başkanlığında gerçekleştirdiği ilk toplantısında, komisyon ve encümen üyelerini belirledi.

Gaziosmanpaşa Belediye Meclisi Başkan Vekilliklerine Ak Parti'den Erdoğan Yıldırım Özçelik ve MHP'den Ahmet Özen 28 oy ile seçildiler.

Meclis Katip Üyeliklerine Ak Parti'den Fatma Aydoğdu ve Sevgi Bıyıklı 28 oy ile seçildiler.

Encümen Üyeliklerine Ak Parti'den Zeynep Vurmaz Yiğit, İsmail Selalmaz ve Ahmet Salmış seçildiler.

Plan Bütçe Komisyonuna Ak Parti'den Turgay Aşık, Adem Önder, MHP'den Hızır Avcı, CHP'den Lütfü Varol ve Ali Gezer seçildiler.

İmar Komisyonuna Ak Parti'den Mustafa Koral, Hilmi Erdem, MHP'den Abdullah Yücel, CHP'den Murat Topaloğlu ve Recep Sancar seçildiler.

Hukuk Komisyonuna Ak Parti'den Eray Karadeniz, Demet Akyıldız, Salih Sarçil, CHP'den Erol Beytaş ve Nurgül Irmak seçildiler.

Eğitim ve Kültür Komisyonuna Ak Parti'den Sevgi Bıyıklı, Ercan Eser, MHP'den Abdullah Yücel, CHP'den Mevlüde Düztaş ve Ahmet Kurt seçildiler.

Ulaşım ve Trafik Komisyonuna Ak Parti'den Hilmi Erdem, Salih Sarçil, Ahmet Selalmaz, CHP'den Ali Gezer ve Tolga Acar seçildiler.

İnsan Hakları Komisyonuna Ak Parti'den Mehmet Köroğlu, Fatma Aydoğdu, MHP'den Abdullah Yücel, CHP'den Mevlüde Düztaş ve Nurtan Karakuş seçildiler.

Gençlik ve Spor Komisyonuna Ak Parti'den Zekeriya Çığır, Demet Akyıldız, Sinan Pamuk, CHP'den Tolga Acar ve Serhat Özgün seçildiler.

Tarife Komisyonuna Ak Parti'den Turgay Aşık, Sinan Pamuk, MHP'den Hızır Avcı, CHP'den Erkan Dakak, Osman Dinçer seçildiler.

Engelliler Komisyonuna Ak Parti'den Fatma Aydoğdu, İsmail Selalmaz,Zeynep Vurmaz Yiğit, CHP'den Serhat Özgün ve Nurtan Karakuş seçildiler.

Kentsel Dönüşüm Komisyonuna Ak Parti'den Mustafa Koral, Ercan Eser, Salih Sarçil, CHP'den Murat Topaloğlu ve İzzet Uykan seçildiler.

GOPAŞ ve GOPKENT Temsil ve İlzam Yetkilisi Kemal Çetiner olarak kabul edildi.

Marmara Belediyeler Birliği'ne Ak Parti'den Sevgi Bıyıklı, Mustafa Koral ve Zekeriya Çığır seçildiler.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği'ne Ak Parti'den Hilmi Erdem ve Zeynep Vurmaz Yiğit seçildiler.

Milli Müdafa Mükellefiyet Komisyonuna Ak Parti'den Mehmet Köroğlu, MHP'den Hızır Avcı seçildiler.

Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2024, 10:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153