banner171

Başkan Usta, 8 Mart’ta belediyedeki kadın personelle biraraya geldi

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla belediyenin kadın personeliyle kahvaltılı bir toplantıda biraraya geldi.

Başkan Usta, 8 Mart’ta belediyedeki kadın personelle biraraya geldi
 Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla belediyenin kadın personeliyle kahvaltılı bir toplantıda biraraya geldi. 
8 Mart Dünya Kadınlar Günü, Gaziosmanpaşa Belediyesi’nce düzenlenen farklı ve güzel bir etkinlikle kutlandı. Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, bu özel günde belediye bünyesinde çalışan tüm kadın personelle kahvaltılı bir toplantıda biraraya geldi. Toplantıda konuşan Başkan Usta, “kadınlarımız toplumun en temel taşıdır. Biz dil öğrenirken bile anadilimizi öğreniriz.  En çok anavatanımızda mutlu ve huzurlu oluruz. Buna rağmen en çok kadınlar şiddete, ayrıma maruz kalıyor. Bunun önüne geçmek bizlerin elinde” ifadelerini kullandı.
Gaziosmanpaşa Belediyesi bünyesinde bulunan 22 müdürlükten yedisinde görev yapan bayan müdürlere başarılı hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Usta, “Belediyemizde bu kadar çok sayıda bayan müdür olması bizim kadınlara bakış açımızı yansıtmaktadır. Kadınlarımız kendilerine fırsat verildiğinde ne kadar başarılı olduklarını gösteriyor. Biz belediye olarak kültürel, sosyal ve sağlık gibi pek çok alanda kadınlara yönelik çalışmalar yapıyoruz. Yakında hizmete girecek Kadın Kültür ve Sanat Merkezimizi de sizlerin sahiplenmesiyle güzel işler yapacağız. Ben son olarak burada terör olaylarında şehit olan kardeşlerimize başsağlığı, onların anneleri, kardeşleri ve eşleri olan hanım kardeşlerimize de başsağlığı diliyorum” dedi.

Programda hakimlik olma hakkını kazanan belediye personeli Kamuran Ersoy Recepoğlu’na bir plaket ve çiçek takdim edildi. Başörtüsüyle yeni görevine başlayacak olan Başkan Usta, “Bu ülkede başörtülü kardeşlerimizin kamuda görev alması uzun süre engellendi ve büyük acılar çektiler. Hamdolsun, Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın önderliğinde bu sorun ortadan kalktı. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum” diye konuştu. Program sonunda tüm belediye personeline çiçek hediye edildi. 

Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2016, 17:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153