banner171

Erdoğan Kadın Kurultayı'nda konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kadın İşçiler Kurultayı'nda yaptığı konuşma kadınlar tarafından ayakta alkışlandı..

Erdoğan Kadın Kurultayı'nda konuştu
 Cumhurbaşkanı Erdoğan Kadın İşçiler Kurultayı'nda yaptığı konuşma kadınlar tarafından ayakta alkışlandı..
Cumhurbaşkanı Erdoğan Kadın İşçiler Kurultayı'nda yaptığı konuşmada 8 Mart Kadınlar Günü'ne değinerek kadının anlam ve önemini belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşması sırasında kadınlar ayağa kalkarak "Devlet nerede biz oradayız" sloganları attı ve dakikalarca alkışladı..

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları;

KADIN ÖNCELİKLE ANNEDİR

"Tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum. Hayatımın her anı ailemin kadınları ile anlam kazanır. Benim için kadın öncelikle annedir. Biz bugüne kadar kadınlarımızın hak arayışında hep yanlarında olduk.

KADINI YOK SAYAN ERKEK..

Kişilerin kadın ya da erkek olarak dünyaya gelmesi bir tercih değil takdirdir. Kadınları yok sayan erkek kendi yarısından vazgeçmiş demektir. Kadınlar istismar edilmek değil saygı görmek istiyor. Kimse bu isteklere kulak tıkayamaz sırtını dönemez.

EN BÜYÜK SAYGIYI HAK EDEN ŞEHİT ANNELERİ, EŞLERİDİR

Bu ülkenin kadınlarını yanına alanın sırtı yere gelmez, karşısına alan da iflah olmaz. Şehitlerimizin emanetine sahip çıkmak hepimizin namus borcudur. En büyük saygıyı hakeden şehitlerimizin anneleri, eşleridir.

Kurtuluş savaşı verilirken cephede sadece erkekler yoktu. Kadın emeğinin olmadığı hiçbir işin başarıya ulaşma şansı yoktur.

Devlet içinde devlete asla müsaade edilmeyecektir. Bu vatan topraklarını bölmek isteyenler çukurlara gömülecektir. Kadına en büyük zararı hayatı ekonomik özgürlük parantezine mahkum eden anlayış vermiştir.

Erkeğin olmadığı yerde kadın, kadının olmadığı yerde erkek yarımdır. Tek başına bir işe yaramaz.

SENDİKALARI GERÇEK EMEKÇİLERİN YUVASI HALİNE GETİRİYOR MUYUZ?

Yeni Türkiye'yi birlikte inşa ediyor muyuz, yeni anayasayı birlikte hazırlıyor muyuz? 'Katil devlet' diyerek ihanet çukuruna gömülenlere karşı devletimize sahip çıkıyor muyuz? Sendikları, terör örgütlerinin değil, gerçek emekçilerin yuvası haline getiriyor muyuz? Sendikaları silah yuvası haline getirenlerin karşısında duruyor muyuz? Tüm şer cephelerine karşı milletimizin yanında yer alıyor muyuz?

BAŞI KAPALI, AÇIK AYRIMI YAPMIYORUZ

Başı açık, başı kapalı ayrımı yapmıyoruz. Buna hakkımız yok. Bu insana değer vermemektir. Biz kadının kafasındaki örtüyle değil, kafasındaki fikirlerle değerlendirilmesi gerektiğini düşünüyoruz."

Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2016, 17:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153