banner171

BAŞKAN USTA’DAN, GENÇLERE TENİS KORTU VE BUZ PİSTİ MÜJDESİ

BAŞKAN USTA’DAN, GENÇLERE TENİS KORTU VE BUZ PİSTİ MÜJDESİ

BAŞKAN USTA’DAN, GENÇLERE TENİS KORTU VE BUZ PİSTİ MÜJDESİ

Gaziosmanpaşa Gençlik Buluşması’nda konuşan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, ilçeye kazandırılacak olan tenis kortunun tamamlanma aşamasında olduğunu ve yeni dönemde gençler için buz pisti yapmayı amaçladıklarını söyledi.

Farika Kitaplı Kahve-2 Prof. Dr. Aziz Sancar Yerleşkesi'nde düzenlenen “Gaziosmanpaşa Gençlik Buluşması”na Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Eşi Nezihe Usta ve ailesiyle birlikte katıldı. Programın açılışında kendisi için hazırlanan kısa belgesel filmi izleyen Usta, duygusal anlar yaşadı. Ardından salondaki öğrencilerin sorularını yanıtlayan Başkan Usta, yeni dönemde projelerini anlattı, gençlere tavsiyelerde bulundu.

“101’İNCİ PROJEMİZ BUZ PİSTİ OLSUN”

Öğrencilerin buz pisti talep etmesi üzerine Usta, ilçede tenis kortu talebinin de olduğunu söyleyerek, “Tenis kortlarımız bitme aşamasında. Türkiye Yüzyılı’nda, Gaziosmanpaşa vizyonuyla 100 projemiz var. Buz pateni de gençlerimizin Gaziosmanpaşa ilçemize önerdiği, bizim de yapmakla mükellef olduğumuz projemiz olsun. 101’inci projemiz de buz pisti olsun” diye konuştu.

YKS hazırlık aşamasındaki lise son sınıf öğrencilerine her yıl olduğu gibi bu yılda nakdi yardım desteği sağladıklarını söyleyen Usta, Gaziosmanpaşa Belediyesi Gençlik Merkezi’ndeki kursların yanı sıra ilçe genelinde de bir deneme sınavı yapacaklarını belirtti.

“GENÇLERE DİRENÇLİ BİR ŞEHİR EMANET ETMEYİ AMAÇLIYORUZ”

Bir öğrencinin kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili sorusunu yanıtlayan Başkan Usta, kentsel dönüşümü şehrin kurtuluşu olarak gördüklerini ifade ederek, Gaziosmanpaşa Belediyesi olarak Türkiye’nin en büyük “yerinde kentsel dönüşümünü” yaptıklarının altını çizdi. Usta, vatandaşlara büyük acılar yaşamamasını ve gençlere dirençli bir şehir emanet etmeyi amaçladıklarını dile getirdi.

“HAYALİ OLMAYANIN, HEDEFİ OLMAZ”

Programda gençlere tavsiyelerde bulunan Usta, “Öncelikle başarılı olmak en büyük hayaliniz ve hedefiniz olsun. Çünkü, hayali olmayanın, hedefi olmaz. İkincisi asla mücadelenizden, hedefinizden vazgeçmeyin, yani pes etmeyin. Bir diğeri, her şeyden önce dürüst olun. Dürüstlük insanı dimdik tutar, alnı ak olur. Anne, babanızı ve büyüklerinizi asla ihmal etmeyin. Son olarak da bugününüzün kıymetini bilin. Çok güzel bir ülkede yaşıyorsunuz. Ufkunuz açık, yolunuz açık olsun” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153