banner171

GELECEĞİN FUTBOL YILDIZLARI, GAZİOSMANPAŞA’DA SAHAYA ÇIKTI

GELECEĞİN FUTBOL YILDIZLARI, GAZİOSMANPAŞA’DA SAHAYA ÇIKTI

GELECEĞİN FUTBOL YILDIZLARI, GAZİOSMANPAŞA’DA SAHAYA ÇIKTI

Gaziosmanpaşa Belediyesi, “Geleceğin Yıldızları U10 Futbol Turnuvası”na ev sahipliği yaptı. Galatasaray, Beşiktaş, Altınordu, Başakşehir, Ümraniye, Karagümrük, Pendik ve Yalova İdman Yurdu takımlarının katıldığı futbol şöleni, büyük heyecana sahne oldu.

Gaziosmanpaşa Halit Kıvanç Şehir Stadı’nda gerçekleştirilen 10 yaş altı futbol turnuvasında geleceğin yıldızları şampiyonluk için sahaya çıktı. Çocukların nefes kesen mücadelesini izleyen aileleri ve yakınları bu heyecana ortak oldu. Altyapının önemine dikkat çekmek için düzenlenen turnuvayı tribünden takip eden çok sayıda çocuk da, hayalini kurdukları spor kulüplerinin altyapılarını yakından görme ve müsabakalarını izleme fırsatı elde etti.

Turnuvada eleme müsabakaları 25 dakikalık tek devre olarak oynanırken, final ve üçüncülük maçı, 15’er dakikalık 2 devre halinde oynandı. Final maçında Beşiktaş’ı 2-0 mağlup etmeyi başaran Galatasaray, turnuvayı şampiyon olarak tamamladı. Üçüncülük maçının kazananı ise Altınordu oldu. Turnuva sonrası düzenlenen seremonide ilk 3 sırada yer alan Galatasaray, Beşiktaş ve Altınordu’ya kupa ve madalyaları takdim edildi. Kupaya kavuşan minik sporcular, büyük sevinç yaşadı. Öte yandan turnuvaya katılan diğer takımlara da hatıra madalyası verildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153