banner171

Daha bilinçli, daha eğitimli bir zabıtayla güvenli Gaziosmanpaşa'da...

Gaziosmanpaşa Belediyesi, daha bilinçli ve eğitimli bir zabıta teşkilatı ortaya çıkarmak için bir eğitim programı düzenledi.

Daha bilinçli, daha eğitimli bir zabıtayla güvenli Gaziosmanpaşa'da...
Gaziosmanpaşa Belediyesi, Zabıta Müdürlüğü bünyesindeki personele yönelik olarak bir eğitim programı düzenledi. Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta’nın katılımıyla, Taksim Point Otel’de düzenlenen eğitim programında daha bilinçli ve eğitimli bir zabıta teşkilatı oluşturulmasına yönelik bir program düzenlendi. Eğitim programında zabıta personelinin görev, yetki ve sorumlulukları, vatandaşlarla iletişim ve halka hizmet ile uygulanacak idari para cezaları vb. konularında detaylı bilgi verildi. Programda zabıta teşkilatı mensuplarının soruları cevaplandı.   

Programda konuşan Başkan Usta, “Zabıta personelimizin daha bilinçli ve eğitimli hale gelmesini sağlayacak bu programların önemi büyük. Çünkü bu eğitimler sayesinde ilgili personel, görev, yetki ve sorumlulukları konusunda daha donanımlı bir hale gelecek. Bu eğitimlerle Belediyemizin hizmet kalitesi yükselecek. Belediyemizin ‘Gülen Yüzü’ olan zabıta personelimize yönelik eğitim çalışmalarımız devam edecek” dedi.

Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2016, 18:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153