banner171

Gaziosmanpaşa, 1 puandan memnun

Gaziosmanpaşaspor'un genel kaptanı Sami Mendi, ligin 7. haftasında Bayrampaşaspor deplasmanında aldıkları 1 puanın kendileri için iyi olduğunu söyledi.

Gaziosmanpaşa, 1 puandan memnun
 Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Gaziosmanpaşaspor'un genel kaptanı Sami Mendi, Bayrampaşaspor ile yaptıkları maçı değerlendirdi.
 
Mendi, centilmence geçen karşılaşmada her iki takımın da sadece futbol oynamaya çalıştığını belirterek, alınan beraberliğin kendileri için kötü sonuç olmadığını ifade etti.
Yeşil-Kırmızılıların genel kaptanı, bu sezon yaşadıkları en büyük sıkıntının antrenman yapacak sahalarının bulunmaması olduğunu dile getirerek, ''Şu anda göçebe gibi İstanbul'un değişik yerlerinde antrenman sahası arıyoruz. Mevcut bulunan sahamız, zemin açısından çok kötü. Her an sakatlıklar olabiliyor. Sağlıklı bir şekilde antrenman yapamıyoruz. Bu konunun üzerine ciddi bir şekilde durulmalıdır'' şeklinde konuştu.
Gaziosmanpaşaspor, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta geride kalan 7 haftada, 1 galibiyet, 4 beraberlik, 2 mağlubiyetle 7 puan toplayarak, puan cetvelinde 12. sırada yer alıyor.

Güncelleme Tarihi: 23 Ekim 2012, 18:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153