banner171

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta'dan afet bölgesine ziyaret

Gaziosmanpaşa Belediyesi, Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ilde büyük yıkıma neden olan depremin ardından başlattığı yardım seferberliğini afet bölgesinde sürdürüyor. 

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta'dan  afet bölgesine ziyaret

Gaziosmanpaşa Belediyesi personelinden oluşan ekip depremin yaralarını sarmaya çalışırken Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta’da yapılan çalışmaları yakından takip ediyor.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Gaziantep Havalimanın da karşılaşan Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ve Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Fatih Aydemir, bölgede yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verdiler.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gece gündüz demeden milletimiz için yardım toplayan, maddi manevi destek sağlayarak dualarında bizleri unutmayan tüm vatandaşlara ve Gaziosmanpaşalılara teşekkür ediyorum dedi.

Bir 3 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir
Daha sonra, Usta ve ekibi, yıkımın en yüksek olduğu illerin başında gelen Kahramanmaraş,Malatya, Gaziantep ve Hatay’da  çalışmalara destek verdi.

Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, ilk olarak Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör ve Onikişubat Belediye başkanı Başkanı Hanefi Ayçiçek’i ziyaret etti.
Usta ,Yaşanılan büyük deprem felaketi sadece şehir merkezleri ve ilçelerde büyük yıkıma neden olmadı, aynı zamanda köylerde de ağır hasarlara yol açtı. Zorlu kış koşulları altında büyük bir gayretle yardımları ulaştırmaya devam ediyoruz. Dedi.

37 İŞ MAKİNESİ VE HİZMET ARACI BÖLGEDE
Gaziosmanpaşa Belediyesi ekipleri, 4 kamyon, 1 tır, 3 kazıcı yükleyici, 1 yükleyici, 1 ambulans, 1 mobil fırın, 1 mobil mutfak, 1 mobil büfe, 24 otobüs ve minibüs ile bölgede çalışmalar gerçekleştiriyor. Afet bölgesine; yiyecek, içecek, giyinme, tıbbi malzeme ve benzeri yüzlerce çeşit ihtiyaç malzemesi ile depremzedelerin yanında olan Gaziosmanpaşa Belediye olarak vatandaşların barınma sorununa da destek sağlayacağız dedi.  

Bir 7 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Bir 3 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 5 kişi, oturan insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Bir 8 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Bir 9 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Bir 4 kişi ve açık hava görseli olabilir

Bir 8 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Güncelleme Tarihi: 16 Şubat 2023, 15:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153