banner171

Haşhaşlar’dan Farkındalık için düdük dağıtımı

6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler, 11 ili etkilerken kırsal alanlarda da deprem nedeniyle büyük yıkım oluştu.

Haşhaşlar’dan Farkındalık için düdük dağıtımı

‘Asrın felaketi’ olarak adlandırılan Kahramanmaraş depreminin ardından, Haşhaşlar Kuyumculuk ve Haşhaşlar Eczanesi farkındalık oluşturmak adına vatandaşlara deprem düdük dağıttı.


Yaşanan hadise karşısında milletçe acımız çok büyük ve üzüntümüz tarifsizdir” diyen Haşhaşlar Kuyumculuk sahibi Murat Haşhaş, şöyle konuştu:


Zorlu kış şartları ve her türlü olumsuzluğa rağmen cansiperane bir mücadele başlatıldı. Dünyanın en büyük deprem felaketinin yaralarının hep birlikte saracağız. Yaşadığımız bu felakette Türkiye tek yürek oldu. Milletimiz örnek bir dayanışma ile omuz omuza verdi. Bu şuurla elimizden gelen desteği bizde Haşhaşlar ailesi olarak verdik. Farkındalık oluşturmak adına Haşhaşlar Kuyumculuk ve Haşhaşlar Eczanesi olarak Yaşadığımız son deprem sonrası, sesin önemli bir gösterge olmasından dolayı müşterilerimize deprem düdüğü hediye ediyoruz. Allah bu millete böyle bir felaket bir daha yaşatmasın .

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153