banner171

Gaziosmanpaşa Belediyesi ve Kariyer.net’ten İstihdama Katkı Sağlayacak İş Birliği

Gaziosmanpaşa Belediyesi ve Kariyer.net’ten İstihdama Katkı Sağlayacak İş Birliği

Gaziosmanpaşa Belediyesi ve Kariyer.net’ten İstihdama Katkı Sağlayacak İş Birliği

Gaziosmanpaşa Belediyesi İstihdam Ofisi ile Türkiye’nin en büyük online istihdam platformu Kariyer.net arasında iş birliği anlaşması imzalandı. Bu kapsamda belediyenin istihdam ofisine başvuruda bulunan vatandaşlar, Kariyer.net’in dijital uygulaması “İşin Olsun” üzerinden evlerinin yakınındaki iş ilanlarına kolayca ulaşabilecek.

İş arayan vatandaşlar ile işveren arasında köprü vazifesi gören Gaziosmanpaşa Belediyesi, vatandaşları yeni istihdam fırsatlarıyla buluşturabilmek amacıyla Türkiye’nin en büyük online istihdam platformu Kariyer.net ile önemli bir iş birliğine imza attı. Yapılan anlaşma kapsamındaGaziosmanpaşa Belediyesi İstihdam Ofisi, 8 milyon 500 bin aday ve 800 binin üzerinde işverene ulaşan “İşin Olsun” uygulaması ile istihdam ağını genişletmeye ve daha fazla vatandaşa ulaşmayı hedefliyor.

“İLÇEMİZDEKİ VE BÖLGEMİZDEKİ İSTİHDAMA ÖNEMLİ KATKI SAĞLAYACAĞINA İNANIYORUM”

Gaziosmanpaşa Belediyesi İstihdam Ofisi Sorumlusu Tuna Hoşnut, “Belediye Başkanımız Sayın Hasan Tahsin Usta’nın öncülüğünde yıllardır ilçemizde istihdamı artırmaya, iş arayan vatandaşlarımızı doğru ve verimli olacakları işle buluşturmaya gayret ediyoruz. Diğer yandan özel sektör firmalarımızın işçi taleplerini karşılamak adına istihdam buluşmaları düzenliyoruz. Kariyer.net ile imzaladığımız iş birliği anlaşmasının, bu çalışmalarımızı daha ileri noktaya taşıyacağına, ilçemizdeki ve bölgemizdeki istihdama önemli katkı sağlayacağına inanıyorum. Hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

“İŞİN OLSUN İLE 5 YILDIR İŞ ARAYANLARI VE İŞVERENLERİ BULUŞTURUYORUZ"

Kariyer.net Türkiye Kamu Projeleri Yöneticisi Berat Duru, iş arayan adaylara ve işverenlere, hızlı ve kolay istihdam fırsatları sunacak iş birliği için, “Kariyer.net olarak misyonumuz; istihdama katkı sağlarken doğru adayla doğru işi buluşturmak. Bu misyonla 5 yıldır hizmet veren ‘İşin Olsun’, Türkiye’nin ilk ve en büyük ücretsiz mavi yaka iş ve çalışan bulma platformu olma özelliğini taşıyor. Gaziosmanpaşa’da yeni işe ihtiyaç duyan insanların iş arayışına, işverenlerin de aradıkları doğru adaylarla buluşmasına destek olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Yerel idarelerin ve yerel kurumların istihdam konusunda ayrı bir önemi ve değeri olduğuna inanıyoruz. Gaziosmanpaşa Belediyesi ile yaptığımız bu iş birliğinin de istihdama olumlu katkılar sağlayacağını düşünüyoruz” diye konuştu.

İSTİHDAM OFİSİNİN İLANLARI İŞİN OLSUN’DA YER ALACAK

Yapılan iş birliği kapsamında işverenler, ihtiyaç duydukları pozisyonları Gaziosmanpaşa Belediyesi İstihdam Ofisi’ne bildirecek ve iş ilanları “İşin Olsun” uygulamasındaki belediyenin istihdam ofisi hesabında yayınlanacak. İş ilanları tüm Gaziosmanpaşa halkının başvurularına açık olacak. Gaziosmanpaşa Belediyesi İstihdam Ofisi yetkilileri ilana başvuran adaylarla doğrudan iletişime geçebilecek, uygun adaylarla görüşme yaparak ilgili işverenlere adayları yönlendirecek. İş arayan olarak belediyenin istihdam ofisine başvuruda bulunan adaylar ise “İşin Olsun” uygulamasına yönlendirilerek üye olma ve süreç hakkında bilgilendirilecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153