Başkanı Usta Gaziosmanpaşa Şehir Stadyumu’nu İnceledi

Gaziosmanpaşa 20.12.2022 - 21:12, Güncelleme: 20.12.2022 - 21:12 788+ kez okundu.
 

Başkanı Usta Gaziosmanpaşa Şehir Stadyumu’nu İnceledi

Başkanı Usta Gaziosmanpaşa Şehir Stadyumu’nu İnceledi
Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, yapımı tamamlanan ve çok yakında spor kulüplerinin hizmetine sunulacak olan Gaziosmanpaşa Şehir Stadyumu’nda incelemelerde bulundu. Merhum İBB Başkanı Kadir Topbaş döneminde projelendirilip, inşaatına başlanan Gaziosmanpaşa Şehir Stadyumu tamamlandı. Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, yakın zaman önce hayatını kaybeden duayen gazeteci ve spor spikeri Halit Kıvanç'ın adını yaşatacak olan stadyumu yerinde inceledi. Ekibiyle birlikte yeşil sahayı, soyunma odalarını ve otopark alanını gezen Başkan Usta, yeni stadyumun ilçedeki spor kulüpleri başta olmak üzere İstanbulluları kaliteli ve modern spor imkanlarıyla buluşturacağını ifade etti. 5 BİN KİŞİLİK TRİBÜN, BİN ARAÇLIK OTOPARK, KAPALI PAZAR YERİ  Mevlana Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Gaziosmanpaşa Şehir Stadyumu’nda 5 bin kişi kapasiteli tribün yer alıyor. Proje kapsamında inşa edilen bin araçlık otoparkın bölgedeki park yeri ihtiyacına önemli ölçüde çözüm sunması bekleniyor. Kapalı pazar yerinin de bulunduğu stadyum, çok yakında spor camiasının ve vatandaşların hizmetine sunulacak.
Başkanı Usta Gaziosmanpaşa Şehir Stadyumu’nu İnceledi

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, yapımı tamamlanan ve çok yakında spor kulüplerinin hizmetine sunulacak olan Gaziosmanpaşa Şehir Stadyumu’nda incelemelerde bulundu.

Merhum İBB Başkanı Kadir Topbaş döneminde projelendirilip, inşaatına başlanan Gaziosmanpaşa Şehir Stadyumu tamamlandı. Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, yakın zaman önce hayatını kaybeden duayen gazeteci ve spor spikeri Halit Kıvanç'ın adını yaşatacak olan stadyumu yerinde inceledi. Ekibiyle birlikte yeşil sahayı, soyunma odalarını ve otopark alanını gezen Başkan Usta, yeni stadyumun ilçedeki spor kulüpleri başta olmak üzere İstanbulluları kaliteli ve modern spor imkanlarıyla buluşturacağını ifade etti.

5 BİN KİŞİLİK TRİBÜN, BİN ARAÇLIK OTOPARK, KAPALI PAZAR YERİ 

Mevlana Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Gaziosmanpaşa Şehir Stadyumu’nda 5 bin kişi kapasiteli tribün yer alıyor. Proje kapsamında inşa edilen bin araçlık otoparkın bölgedeki park yeri ihtiyacına önemli ölçüde çözüm sunması bekleniyor. Kapalı pazar yerinin de bulunduğu stadyum, çok yakında spor camiasının ve vatandaşların hizmetine sunulacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gphaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.