banner171

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nden Şehit Ailelerine Yemek

‘Şehitleri sadece bir gün anmak onların mücadelesini anlamaya yetmez’

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nden Şehit Ailelerine Yemek

 Çanakkale Zaferi’nin 100’üncü yılında şehit aileleri Gaziosmapaşa Belediyesi’nin düzenlediği akşam yemeğine bir araya geldi. Yemekte konuşan Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, “Canını ve malını bizler için feda eden ecdadın torunları olarak bir arada bulunmak gurur vericidir” diye konuştu. 

Gaziosmapaşa Belediyesi, İlçe Kaymakamlığı ile beraber 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Zaferi'nin yıldönümü etkinlikleri kapsamında şehit ailelerine akşam yemeği verdi. Yemeğe Kaymakam Yaşar Karadeniz, Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, ilçe protokolü ve şehit aileleri ile davetliler katıldı. Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Usta, yemeğe katılan şehit aileleri ile yakından ilgilendi. Masaları gezerek şehit aileleri ile sohbet eden Başkan Usta, çocuklarla şakalaşmayı da ihmal etmedi.
18 Mart denince akla Çanakkale şehitlerinin geldiğini belirten Başkan Usta, “O günleri yüz yıl sonra şehit aileleri ile birlikte yaşamak, o günün anlamına hitaben şehit aileleri ile birlikte olmak bizim için çok önemlidir. Şehitleri sadece bir günde anmak bir gecede hatırlamak onların canları pahasına verdiği mücadeleyi anlamaya yetmez” dedi.

Başkan Usta, şehit ailelerine hitaben yaptığı konuşmada ise, “Canını ve malını hiç düşünmeden bizler için feda eden bir ecdadın torunları olarak bir arada bulunmak gurur vericidir” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından şehitler için kuranı kerim okunarak dua edildi.

Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2015, 13:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153