banner171

Gaziosmanpaşa Meydanı, Ak Nokta Şöleni ile şenlendi.

AK Parti Gaziosmanpaşa Kadın Kolları Teşkilatı tarafından düzenlenen “Ak Nokta Şöleni” ile Gaziosmanpaşa Cumhuriyet meydanı şenlendi.

Gaziosmanpaşa Meydanı, Ak Nokta Şöleni ile şenlendi.
 Gaziosmanpaşa Kadın Kolları Başkanı Merve Çetin Çabuk tarafından organize edilen Gaziosmanpaşa Meydanı AK Nokta Şöleni, Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Av. Şahin Pirdal, Belediye Başkan Adayı Hasan Tahsin Usta, AK Parti Kurucu Üyesi 22. Dönem Milletvekili Hüseyin Kansu, tüm Kadın Kolları İlçe Yönetim Kurulu ve mahalle teşkilatlarının katılımıyla gerçekleşti. 
DSC_0199.JPG görüntüleniyor

Gaziosmanpaşalılarının yoğun ilgi gösterdiği etkinlik bayram havasında geçti. Belediye Başkan Adayı Hasan Tahsin Usta, İlçe Başkanı Av. Şahin Pirdal, Ak Parti Kurucu Üyesi 22. Dönem Milletvekili Hüseyin Kansu, Gaziosmanpaşalılar ile hem sohbet etti hem de üyelik işlemlerini gerçekleştirdi.  
Mevlana Mahallesi, Seçim İrtibat Bürosu açıldı. 

Ak Nokta Şöleninden sonra İlçe Başkanı Av. Şahin Pirdal, Belediye Başkan adayı Hasan Tahsin Usta, AK Parti Kurucu Üyesi 2. Dönem Milletvekili Hüseyin Kansu ve teşkilat mensupları Mevlana Mahallesi’ni ziyaret ettiler. Mahalle sakinlerinin ve partililerin yoğun katılımı ile Mevlana Mahallesi seçim irtibat bürosunun açılışını gerçekleştirdiler. 
mevlana mh. sib açılışı (2).JPG görüntüleniyor
İlçe Başkanı Av. Şahin Pirdal, Belediye Başkan Adayı Hasan Tahsin Usta, Ak Parti Kurucu Üyesi 22. Dönem Milletvekili Hüseyin Kansu beraberindekiler ile birlikte Mevlana Mahallesi esnaf ve vatandaşlarını ziyaret ettiler. Karanfil dağıtılan ziyarette esnaf ve vatandaşlardan destek istendi.

Güncelleme Tarihi: 03 Mart 2014, 10:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153