banner171

Gaziosmanpaşa Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne saldırı

Gaziosmanpaşa Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisi yapılan saldırı ile talan edildi. Kullanılamaz hale gelen acil serviste bir süre hizmet verilemedi.

Gaziosmanpaşa Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne saldırı
 İstanbul’un en büyük hastanelerinden biri olan Taksim İlkyardım Hastanesi kapatılarak Gaziosmanpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’yle birleştirilmişti. Acil servisindeki yoğunlukla gündeme gelen Taksim Gaziosmanpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde önceki gece acil serviste sıra nedeniyle çıkan tartışma büyüdü. Saldırıya dönüşen olay şöyle gelişti: Önceki gece 23.00 sıralarında hastaneye darp edilen biri getirildi. Hemen ilgili travma birimine alınan hastanın girişinin yapılması istendi. Hastanın girişi yapılırken doktorun başka bir hastayla ilgilenmesi üzerine, hasta kendisiyle ilgilenilmediğini gerekçe göstererek doktora hakaret etti.

Doktorun, girişi yapılır yapılmaz ilgileneceğini söylemesi üzerine hastanın kendisini sedyeden atarak bağırmaya başladı. Bu sırada hastanın yanında bulunan biri kadın iki kişi acilde bulunan bilgisayar, masa, tedavi masası ve tıbbi cihazların hepsine zarar verdi. Acilde bulunan güvenlik görevlilerinin müdahalesinin yetersiz kaldığı olay sonrası acil servis hizmeti geçici olarak kapatıldı.www.evrensel.net

Güncelleme Tarihi: 10 Ekim 2014, 22:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153