banner171

Gaziosmanpaşa'da Alarmın Çalmasına Aldırmadan İş Yeri Soydu

Gaziosmanpaşa’da bir restorana gece saatlerinde gelen hırsız, etrafı kolaçan ettikten sonra kapı kilidini kırarak işyerine girdi.

Gaziosmanpaşa'da Alarmın Çalmasına Aldırmadan İş Yeri Soydu
 Gaziosmanpaşa’da bir restorana gece saatlerinde gelen hırsız, etrafı kolaçan ettikten sonra kapı kilidini kırarak işyerine girdi. Kasada para bulamayan hırsız, işyerinin alarmının çalmasına aldırış etmeden duvardaki LCD televizyonu alarak olay yerinden uzaklaştı. Şahıs, daha sonra polis ekiplerinin çalışmaları sonucu yakalanarak gözaltına alındı. Yaşanan hırsızlık anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.
Olay, geçtiğimiz günlerde, Beşyüzevler Yürüyüş yolunda bulunan bir restoranda gece saatlerinde meydana geldi. Restoranın bulunduğu sokağa gelen bir kişi etrafı kolaçan ettikten sonra restorana doğru yöneldi. İki kapısı bulunan restoranın önce birinci kapısını zorlayan şahıs başarılı olamayınca ikinci kapıdan içeri girmeyi başardı. Kasaya yönelen şahıs, kasada para bulamayınca işyerinin duvarında bulunan bir LCD televizyonu alarak alarmın çalmasına aldırış etmeden hızla restorandan uzaklaştı. Yaşanan bu hırsızlık anı işyerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. İsmi öğrenilemeyen şahıs, Gaziosmanpaşa Önleyici Hizmetler Büro Amirliği ekipleri tarafından güvenlik kameralarından tespit edilerek yakalandı. Gözaltına alınan şahıs, çaldığı LCD televizyonla birlikte Gaziosmanpaşa Çocuk Büro Amirliğine teslim edildi.

Güncelleme Tarihi: 11 Aralık 2014, 12:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153