banner171

Gaziosmanpaşa'da Cumhuriyet Coşkusu!

Gaziosmanpaşa’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, ilçe genelinde düzenlenen özel kortejle kutlandı. 7’den 70’e vatandaşlar, ellerinde bayraklarla pencere ve balkonlarından sevince ortak oldu. Gaziosmanpaşa Meydanı’nda gerçekleştirilen sahne etkinliklerinde ise 97. yıl coşkusu yaşandı.

Gaziosmanpaşa'da Cumhuriyet Coşkusu!

Cumhuriyet’in 97’nci kuruluş yıl dönümü tüm Türkiye’de büyük bir sevinçle kutlandı. Gaziosmanpaşa Belediyesi de hazırladığı programlarla Cumhuriyet Bayramı coşkusunu vatandaşlara doyasıya yaşattı. Kutlamalar kapsamında ilk olarak Gaziosmanpaşa Sanat Akademisi öğrencileri tarafından oluşturulan “29 Ekim Sergisi” Gaziosmanpaşa Kültür ve Sanat Merkezi’nde ziyarete açıldı. Ardından klasik araçlarla ve üzeri açık otobüsle ilçe genelinde kortej yapıldı. Pandemi nedeniyle bayram coşkusunu evlerinde kutlayanlar, korteji selamlamak için ellerinde bayraklarla pencere ve balkonlara koştu.

GAZİOSMANPAŞALILAR 29 EKİM SEVİNCİ DOYASIYA YAŞADI

Cumhuriyet Bayramı’na özel hazırlanan korteje Gaziosmanpaşa Kaymakamı Numan Hatipoğlu ile Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta katıldı. Ellerinde bayraklarla 7’den 70’e vatandaşların bayramının kutlandığı kortej renkli görüntülere sahne oldu. Kortejin ardından Gaziosmanpaşa Meydanı’nda gerçekleştirilen etkinliklerde Birkan Polat, Gaziosmanpaşalılara motosiklet akrobasi şovunu sahnelendi. Gaziosmanpaşa Sanat Akademisi öğrencileri tarafından hazırlanan konserlerle devam eden programlarda Gaziosmanpaşalılar 29 Ekim sevinci doyasıya yaşadı.

“PANDEMİ FORMATINDA BAYRAMLAŞMA YAŞAMAYI ARZU ETTİK”

Başkan Usta, “Bugün cumhuriyetimizin 97’inci kuruluş yıl dönümü. Millet olarak gururluyuz. Güzel bir atmosferde millet olarak bugünü kutluyoruz. Gaziosmanpaşa ilçemizde halkımızla ve sayın kaymakamımızla birlikte pandemi formatında bayramlaşma yaşamayı arzu ettik. Arabalarla beraber evinde bulunup dışarı çıkamayan ya da bayrama katılamayan hemşerilerimizi selamlamak istiyoruz. Onlarda bayramı yaşatma hissi oluşturmak istiyoruz. Dün Mevlid Kandili olması itibariyle milletimizin üzerinde bir hazzı var. Bugün de sayın kaymakamımızla birlikte mahallelerimizi dolaşarak bir bayram coşkusu yaşıyoruz“ diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 29 Ekim 2020, 17:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153