banner171

Gaziosmanpaşa'dan Elazığ'a yardım eli

Elazığ'da yaşanan depremin ardından Gaziosmanpaşa Belediyesi, depremzedelere destek olmak için ilçede toplanan yardım malzemelerini afet bölgesine gönderdi. Yardım tırı Gaziosmanpaşa Meydanı'ndan vatandaşlarla birlikte dualarla uğurlandı.

Gaziosmanpaşa'dan Elazığ'a yardım eli

Gaziosmanpaşa Belediyesi, Elazığ'da meydana gelen depremin yaralarını sarmak için yardım kampanyası düzenledi. Vatandaşların muhtarlıklara getirdiği bir tır yardım malzemesi Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından toplandı. İlçe halkının yoğun olarak katıldığı yardım kampanyasında, deprem mağdurlarına yönelik battaniye, kışlık kıyafet, ısıtıcı, hazır gıdalar ve yiyecek gibi birçok temel ihtiyaç malzemesi paketlenerek yardım tırına yüklendi. Gaziosmanpaşa Meydanı'ndan ayrılan yardım tırı, AFAD koordinesinde Elazığ ve Malatya'da ki depremzedelere ulaştırılmak üzere yola çıktı.

“YARDIMLAŞMANIN ÇOK GÜZEL BİR ÖRNEĞİNE ŞAHİTLİK EDİYORUZ”

Elazığ'daki depremzedelere yardım eli uzatan tüm vatandaşlara teşekkür eden Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Zekeriya Eroğlu, "Bugün Gaziosmanpaşalı hemşerilerimiz ve muhtarlarımızla beraber yardımlaşmanın çok güzel bir örneğine şahitlik ediyoruz. Hem kültürümüzün hem de inancımızın çok güzel bir örneğini yaşıyoruz. Devletimiz Elazığ'daki insanlarımızın isteklerine, ihtiyaçlarına cevap veriyor. Ama Gaziosmanpaşalı hemşerilerimizle birlikte bizler de battaniye olsun, hijyenik maddeler olsun, çocuk mamaları olsun bir tır dolusu yardımları inşallah Elazığ'a ulaştıracağız. Oradaki insanlarımızın yaralarına bir nebze olsun katkımız olsun düşüncesiyle bu organizasyonu hayata geçirmiş olacağız. İnşallah Allah bir daha bize böyle acılar yaşatmaz" dedi.

Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2020, 13:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153