banner171

Gaziosmanpaşalılardan Usta’ya tam destek

Ak Parti Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Adayı Hasan Tahsin Usta, İlçe Başkanı Av. Şahin Pirdal ve Gaziosmanpaşa Belediye Başkan vekili Mahmut Yeter,İlçe Kadın Kolları Başkanı Merve Çetin Çabuk, Yeni Mahalle seçim irtibat bürosunu ziyaret etti.

Gaziosmanpaşalılardan Usta’ya tam destek
Usta, Yeni Mahalle kadın kolları teşkilatı ile kahvaltıda bir araya geldi. Usta, kadınların önerilerini dinleyip, sorularını cevapladı.


Usta’nın gün içinde bir başka ziyareti Küçükköy, Yeni Mahalle Erkek Kuran Kursu’na oldu. Kuran kursu üyeleri ile sohbet eden Usta, kursun çalışmaları hakkında bilgi aldı. Gaziosmanpaşa ile ilgili çalışmalarını anlatan Usta, kuran kurs üyelerinin destek ve dualarını istedi.
Ak Parti Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Adayı Hasan Tahsin Usta’ya bir destekte Trabzonlular Derneği’nden geldi. Trabzonlular Derneği, Usta için destek yemeği düzenledi. Destek yemeğine dernek üyeleri ve çok sayıda iş adamı da katıldı.   

Usta, karanfiller ile selam iletti
Ak Parti Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Adayı Hasan Tahsin Usta, İlçe Başkanı Av. Şahin Pirdal ve Kadın Kolları Teşkilatı; Bağlarbaşı Mahallesi Çarşamba Pazarı’nı ziyaret etti. Çarşamba Pazarı esnafı ve alışveriş yapan vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Usta ve beraberindekiler bol bol karanfil dağıttı. Dağıtılan karanfiller ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın selamı esnaf ve vatandaşa iletildi. 

Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Av. Şahin Pirdal, Belediye Başkan Adayı Hasan Tahsin Usta ve Kadın Kolları Teşkilatı, Çarşamba Pazar’ı ziyaretinin ardından Bağlarbaşı’nda kurulan seçim standı olan Ak Nokta’da buluştu. Usta, Ak Nokta’yı ziyaret edenler ile sohbet edip üyelik işlemlerini gerçekleştirdi.       

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2014, 09:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153