banner171

GÖNÜL SOFRASI BARBAROS’TA KURULDU…

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin yaklaşık 3 bin kişinin katılımıyla düzenlediği açık hava Gönül Sofrası dün de Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi İnönü Caddesi’nde kuruldu.

GÖNÜL SOFRASI BARBAROS’TA KURULDU…

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, “Vatandaşlarımızla birlik ve beraberlik içinde bu şükür ve paylaşma ayını kutlamaktan büyük memnuniyet duyuyoruz’’ dedi.

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanlığının “Gönül Sofraları” adını verdiği her iftarı vatandaşların geniş katılımıyla geçiyor. Gönül Sofraları Açık Hava (sokak) iftarı dün de Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi, İnönü Caddesi’nde gerçekleşti. Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol ve yardımcılarının da hazır bulunduğu sokak iftarında belediye ile vatandaşlar bu anlamlı günü birlik ve beraberlik içinde geçirdi. İftar öncesi yapılan tasavvuf müziği dinletisinden sonra ezanın okunmasıyla binlerce kişi hep birlikte dua ederek iftarlarını açtılar. İftar öncesi vatandaşlara seslenen Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, Ramazan ayının başta ülkemiz olmak üzere tüm İslam Alemi için hayırlara vesile olmasını diledi. Huzur dolu bir gecenin yaşandığı iftara katılan vatandaşlar belediyenin organizasyonlarından mutluluk duyduklarını belirttiler.

Program daha sonra belediye bahçesi önünde ve Mevlana Mahallesi Etkinlik Alanı’nda kurulu platformlarda oynanan çocuklara yönelik çeşitli ramazan eğlenceleri, Nasrettin Hoca Oyunu ve Karagöz Hacivat gösterileriyle sürerken, sıcak havalardan bunalan vatandaşlar belediye bahçesi önünde kurulu Osmanlı mimarisinden esinlenilmiş satış dükkanlarında alışveriş yapma fırsatı da buldular.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153