banner171

GOP Tv Yayın Hayatına Başladı

GOP Tv Yayın Hayatına Başladı

GOP Tv Yayın Hayatına Başladı

Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından kurulan GOP TV yayın hayatına başladı. Çeşitli yayın içeriklerinin izleyiciyle buluşacağı GOP TV'nin aynı zamanda dijital medya akademisi olarak gençlere kariyer fırsatları sunması planlanıyor.

Kültür, sanat, spor, eğitim, sağlık gibi program içeriklerinin sunulacağı GOP TV, düzenlenen törenle yayın hayatına başladı. Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından kurulan GOP TV'nin açılış törenine İlçe Kaymakamı İskender Yönden, Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, ilçe protokolü ve vatandaşlar katıldı. Farklı konseptlerde zengin bir yayın içeriğine sahip olan GOP TV ile birlikte medya alanında kariyer yapmayı hedefleyen gençlere kurgu, montaj, prodüksiyon, sosyal medya, senaryo yazarlığı gibi eğitimlerin verileceği dijital medya akademisinin de tanıtımı yapıldı.

GOP TV açılışında konuşan İlçe Kaymakamı İskender Yönden, "Yaptığımız çalışmaların halka iletilmesi açısından GOP TV'nin çok gerekli olduğunu düşünüyorum. Güzel bir ortam var. Çok başarılı bir çalışma oldu. GOP TV'ye yayın hayatında başarılar diliyorum" dedi.

Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, "GOP TV olarak bugün yayın hayatımıza başlıyoruz. Değişen ve gelişen dünyada, medya da ağırlıklı olarak dijital konuma geçti. Biz de dijital ortamda GOP TV'yi yerel anlamda bugün hizmete alıyoruz. GOP TV'nin bir anlamda Gaziosmanpaşalıların sesi olmasını umut ediyoruz. Hayırlı olmasını diliyoruz" şeklinde konuştu.

Gaziosmanpaşa Belediyesi İletişim Koordinatörü Prof. Dr. Serhat Ulağlı da kanalın kuruluş süreci ve yayın içeriklerinden bahsederek, Gaziosmanpaşalı gençlere dijital medya akademisinin müjdesini verdi.

Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2022, 01:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153