banner171

İBB Başkanı Mevlüt Uysal, Gaziosmanpaşa Belediyesi'ni Ziyaret Etti

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal göreve geldikten sonra İstanbul İlçe Belediye ziyaretlerine Gaziosmanpaşa Belediyesi ile devam etti.

İBB Başkanı Mevlüt Uysal, Gaziosmanpaşa  Belediyesi'ni Ziyaret Etti
İBB Başkanı Mevlüt Uysal’ın ziyareti sırasında Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Belediye birimlerini tanıtarak, çalışmalar hakkında bilgi verdi. Ayrıca İBB Başkanı Mevlüt Uysal Belediye çalışanlarıyla bir  süreliğine sohbet ederek, çalışmalarında başarılar diledi.
 
Belediye Başkanlık Makamında, Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Av.Şahin Pirdal ve Belediye Meclis Üyeleri ile bir araya gelen İBB Başkanı Mevlüt Uysal; İlçe belediye çalışanlarımızla ve bürokratlarımızla bir toplantı yapacağız. İlçe ve Büyükşehir Belediyemizin yaptığı çalışmaları beraber değerlendirip daha verimli hale nasıl gelir, onun değerlendirmesini yapacağız. 
Hızlı bir şekilde, verimli bir şekilde bu çalışmaları nasıl neticelendiririz bunları konuşacağız. Şuanda örnek bir kentsel dönüşüm başladı. Burada yapılan kentsel dönüşüm de herhalde İstanbul’un diğer ilçelerinde de model olacak, örnek olacak. İnşallah daha güzel hizmetlerle Gaziosmanpaşa'ya  iyi işlere imza atacak’’ şeklinde konuştu. 



Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ziyarette bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’a hediye takdim etti. Hediyenin ardından beraber fotoğraf çektiren Uysal ve Usta, ilçe bürokratlarıyla görüşmek üzere toplantıya geçti.

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2017, 13:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153