banner171

Kastamonu,Daday Derneği Futbol Şöleni Devam Ediyor...

Geçtiğimiz Hafta Daday Derneği Çevre köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin Sultangazi şubesinin 2 . Banduma Geçesin’den sonra 8.sini düzenledikleri Futbol turnuvası gerçekleştirdiler

Kastamonu,Daday Derneği Futbol Şöleni Devam Ediyor...
  Her sene birbirinden güzel etkinliklere imza atan Daday Çevre Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma derneği bu yıl 8.sini düzenlendikleri etkinliği Gaziosmanpaşa Kazım Karabekir Mevlana Spor tesislerinde start verdi. Turnuva açılışına Kas-der Genel başkan yardımcısı Bahattin Üründü , Gaziosmanpaşa Akparti İlçe Teşkilatı, Daday Kayı Köyü Dernek başkanı Mustafa Umur , Daday Derneği Sultangazi Şube başkanı  Numan Terzi ve Yardımcısı Şükrü Karamustafa, İş adamı Hüseyin Uzunhasan, Karabüklüler Derneği  Başkanı , Gaziosmanpaşa Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Selami Soydan ve 500 yakın Dadaylı katıldı.



6 Takımın yer aldığı turnuvaya katılan şöyle sıralayabiliriz. Karaağaç , Aktaştekke ve Meyre Spor ,  Karacaören  , Kayı , Se-Kap  ve  Koçcağız katılımıyla gerçekleşti.  Turnuva  açılış konuşması yapan Dernek başkanı Hikmet Şahin  bu yıl Maşadüzü Festivali 5 Temmuz 2012 de maşadüzünde gerçekleşecektir dedi. Ardından turnuva açılışı yapmak için topa vuran Şahin karşılaşmaları teknik heyet ile takip etti.


Karşılaşmalar söyle Son Buldu..

Akkaştekke Meyre  –    Karaağaç

        3                                 0
 

Se-kap                   -   Karacaören
1                                        6

Kayı                         -   Koçcağız
1                                         2

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153