banner171

Küçükköy EML 2.Geleneksel sergisi açıldı.

Küçükköy Teknik Ve Endüstri Meslek Lisesi’nin 2. Geleneksel ürün sergisinin açılışı Gaziosmanpaşa Kaymakamı Seddar YAVUZ, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Mesleki ve Teknik Eğitim Şube Müdürü Erol DEMİR, İlçe Milli Eğitim Müdürü B.Servet BAKIRCI, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri ve velilerin katılımı ile 25.04.2012 Çarşamba günü gerçekleştirildi.

Küçükköy EML 2.Geleneksel sergisi açıldı.

Küçükköy Teknik Ve Endüstri Meslek Lisesi’nin 2. Geleneksel ürün sergisinin açılışı Gaziosmanpaşa Kaymakamı Seddar YAVUZ, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Mesleki ve Teknik Eğitim Şube Müdürü  Erol DEMİR, İlçe Milli Eğitim Müdürü B.Servet BAKIRCI, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri ve velilerin katılımı ile  25.04.2012 Çarşamba günü gerçekleştirildi.

Sergide Küçükköy Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nde ahşap, metal, kimya, elektrik, elektronik teknolojileri alanında eğitim ve öğretim gören öğrencilerin hazırlamış oldukları ürünler sergilendi.

Serginin bütün birimlerini gezen Kaymakamımız bölüm şeflerinden  ve öğrencilerden çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Mesleki ve teknik eğitimin geliştirilmesinin, 2023 yılında ülkemizin dünya üzerindeki 10. ekonomi olma hedefine ulaşmasında ciddi katkı sağlayacağını ifade eden Gaziosmanpaşa kaymakamı, öğrencilerimize emeklerinden ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153