banner171

Mehmet Polat’tan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı

CHP Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Mehmet Polat’tan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı;

Mehmet Polat’tan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı
 "Ulu Önder Atatürk'ün 'En Büyük Eserimdir' diyerek bizlere emanet ettiği Cumhuriyet, Milli tarihimizin kaydettiği en büyük ve en şanlı mücadelelerden biri olarak, yakılmış yıkılmış istila edilmiş bir coğrafya üzerinden yeniden dirilişimizin ...ifadesidir.
Tüm vatandaşlarımızın eşit ve özgür olması temeline dayanan Cumhuriyetimizin dili, bayrağı, marşı ve başkenti ile temel nitelikleri hiçbir zaman tartışmaya açılamayacağı gibi, ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü ilelebet korumak hepimizin asli görevidir. 

Demokratik, laik, sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti’ni, dil, din, ırk, inanç ve cinsiyet farkı gözetmeksizin toplumsal huzuru en üst seviyede yaşatarak, bölgesinde ve dünyada daha güçlü kılmak hepimizin vereceği ortak çaba, özveri ve hoşgörü ile mümkün olacaktır.

Kurtuluş savaşı sonrasında, Atatürk’ün önderliğinde büyük Türk milletinin kanı, canı ve sonsuz emekleriyle kurulan Türk milleti için en uygun yönetim şekli olan Cumhuriyetimizi, tüm değerleriyle sonsuza değin yaşatmak hepimizin vazgeçilmez ortak sorumluluğudur. 

Ülkemiz insanlarının çağdaş dünya ile bütünleşmesinin ve uygarlığın tüm nimetlerinden en üst düzeyde yararlanmasının da, yine Cumhuriyet şemsiyesi altında kenetlenerek çok çalışmaktan geçeceği asla unutulmamalıdır.
Bu duygularla, Cumhuriyet coşkusu içinde, Çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 90. yılını kutluyor, birlikte cumhuriyet coşkusunu yüreğinde yaşayan herkese, en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

CHP GAZİOSMANPAŞA İLÇE BAŞKANI MEHMET POLAT

Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2013, 13:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153