banner171

SAADET PARTİSİ GAZİOSMANPAŞA SALONLARA SIĞMIYOR

Saadet Partisi Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı Aralık Ayı divanını gerçekleştirdi.

SAADET PARTİSİ GAZİOSMANPAŞA SALONLARA SIĞMIYOR
 Gaziosmanpaşa Cennet Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen programa Genel Başkan Başdanışmanı, Eminönü Eski Belediye Başkanı, Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği İstanbul Temsilciliği Başkanı Lütfi KİBİROĞLU katıldı.

                Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan İlçe Divanı İlçe Başkanı Bilal AY’In açılış konuşması, sinevizyon gösterisi, birim raporları, Genel Başkan Danışmanı Lütfi KİBİROĞLU’nun konuşması ve raporların müzakeresi ile devam etti. İlçe Divanına katılım yoğun olması, düğün salonunun program için yetersiz kalması dikkatlerden kaçmadı.

                Bilal AY; “Amaç hizmet etmek değil seçim yatırımı”

                İlçe Başkanı Bilal AY konuşmasında şu konulara değindi;

                “Gaziosmanpaşamız’ıhergün ulusal gazetelerin 3. Sayfalarında okuyoruz. Okuyoruz ama nasıl okuyoruz. Bir gün uyuşturucu baskını haberleri, bir gün meydanımızda şehit haberi, bir gün tecavüz haberi. Evet Kardeşlerim gördüğünüz üzere Gaziosmanpaşamız’ın Milli Görüşe ihtiyacı var. Gaziosmanpaşa sizleri bekliyor.”

                “Aradan 8 sene geçti Belediye Başkanı Erhan Erol atılım senesi ilan etmiş. Ya Hu Erhan Erol 8 senedir belediye başkanı değil mi? Yeni mi gelmiş aklına atılım yapmak. 8 senedir hizmet yoktu da bugün mü geldi aklına? Hayır Kardeşlerim bu Gaziosmanpaşa’ya atılım hizmet yılı değil, yaklaşan seçimin hazırlığıdır. Ama biz biliyoruz ki bizim milletimiz hizmet eden ile etmeyeni ayırt eder ve Milli Görüş’ü Allah’ın izni ile Gaziosmanpaşa’da iktidar yapar” diyerek sözlerini tamamladı.

                İlçe Başkanı Bilal AY’ın konuşmasının ardından sinevizyon gösterimi yapıldı ve Genel Başkan Danışmanı Lütfi KİBİROĞLU konuşma yaptı. Kibiroğlu şu konulara değindi.

                Sizlere Eski İl Başkanımız Osman Yumakoğulları’nın selamını getirdim. Sizlere dedi ki “Onlara söyle bu ülkenin umudu onlar. Sakın ha umutlarını yitirmesinler”

                Kibiroğlu; “Borç vermedik haraç ödedik”

“Ekonomi çok iyi diyor Başbakan. Dünyanın en iyi 17. Ekonomisine sahipmişiz. Peki bu iyi ekonomi asgari ücrete niye yansımıyor? Asgari ücret niye açlık sınırının altında? Imf’ye borç vermişiz! Vallahi yalan! Ab’ne haracımızı ödedik. O para borç değil tüm AB ülkelerine ve Ab adayı ülkelerine düşen, AB ekonomisini kurtarmak için toplanan paradır. Haraç verdik haraç borç değil!”

                Kibiroğlu; “Topluma Baskı Yapıyorlar”

                “Şimdi sizlere başımdan geçen bi olayı anlatayım. Geçenlerde bir çay ocağına girdim. Çay istedim ve sordum ‘Ekonomi nasıl. Para kazanıyor musun’ Esnaf cevapladı ‘Çok iyi’ ‘Doğru söyle’ dedim ‘Çok iyi başkanım baksana tüm esnaf ayakta’ diye cevapladı. Aradan 10 dk geçti bi arkadaşım geldi yanıma ‘Başkanım gidelim’ dedi ve esnaf sordu ‘Siz ne Başkanısınız?’ Dedim ‘Ben Saadet Partisi Eski Belediye Başkanıyım’ Ardından esnaf başladı saymaya ‘Başkanım ben seni Ak Partili sandım. Korktum ve o yüzden durum iyi dedim vallahi işler kötü durum kötü’ dedi. Bakın insanları nasıl korkutmuşlar. Nasıl baskı yapıyorlar ki toplum iki yüzlü olmak zorunda kalıyor.”

                Kibiroğlu; “Yürüdüğümüz Yolu Bile Sattılar”

                “Kıymetli Kardeşlerim, geçen ay bir özelleştirme yapıldı. Otoyolları özelleştirdiler. Nasıl yaptılar bunu? Bu otoyolların 9 yıllık karına 25 senelik özelleştirme gerçekleştirildi. Nerde halkın hakkı? Nerede adalet? Hangi hakla 16 senelik vatan, millet gelirini 2 tane firmaya, şahsa veriyorsun? El insaf diyoruz. Bu halktan alıp birkaç menfaatperste peşkeş çekmektir. Yazıklar olsun! Siz hiç mi Erbakan Hocamdan ders almadınız?” diyerek sözlerini noktaladı.

                Katılımcılara yoğun ilgisinden dolayı teşekkürünü dile getiren Bilal AY, “Gaziosmanpaşa’da Milli Görüş iktidarı yakındır İnşaalah” diyerek seçimlerini kazanacaklarına dair inançlarını tazeledi. 

Güncelleme Tarihi: 31 Aralık 2012, 15:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153