banner171

Koçlar iktidar sarhoşu olacaksınız!

Medya ve sanat dünyasının ünlü isimlerini burçlarına göre sınıflandıran Astrolog Zeynep Turan , burçların karakterlerine göre ünlüleri 2013'te nasıl bir yılın beklediğinin de tüyolarını verdi.

Koçlar iktidar sarhoşu olacaksınız!
 KOÇ

Hayata renk katar. Kimliği ateştir. Marjinal ve pozitif bir burçtur. Ün ve övgü onlar için paradan daha önemlidir. Görünüşleri, ciddi ve cazibelidir. Temiz kalpli, iyi niyetli, dürüst olan Koç burçları, karşılaştıkları zorluklarda büyük bir kuvvetle direnirler. Çabuk sinirlenirler. Olaylara tepkisiz kalmadan duramazlar. Karşılaştıkları zorluklarla, büyük bir kuvvetle direnirler.

2013, Koç burçlarının iktidar sarhoşluğunu tadacağı bir yıl olacak.

2013’ün size yıl boyunca hediyeleri yaşadıklarınızı baskı olarak algılamayın.

OKAN BAYÜLGEN

BOĞA

Kararlı, sakin ve soğukkanlı bir kişiliğe sahiptir. Kimliği topraktır. Negatif düşünceli bir burçtur.

Güvencede olma içgüdüsü için yaşarlar. Riski sevmezler. Kendilerini ifade etmekte, zorluk çekmezler. Gerektiğinde, düşüncelerini net bir şekilde ifade ederler.

Boğa’lar, 2013 yılında zorlukları geride bırakırken; mevcut olan düzenlerini korumak için yorulacaklar. Boğa’lar, yeni yılın gelişiyle; artık daha olgun ve kendinden daha emin olacaklar.

Bolluk bereket gezegeni Jüpiter, para alanlarınızda; size inanamayacağınız sürprizler yapacak.

DEMET AKALIN

ECE ERKEN

AŞKIM KAPIŞMAK

İKİZLER

Hızlı ve pratik tutum sergileyen bir burçtur. Kimliği havadır. Rüzgâr nereye eserse tutumu sergileseler de, aslında herkesi rüzgârına katıp götürürler. İkizler, parlak zekâları ile herkesi kendine hayran bırakır. 2013 İkizler için canlı, hareketli ve dikkat çekecek konuşmalar ile dolu dolu bir yıl olacak. Yeteneklerini ve özel hayatını gözler önüne sermekten korkmayacağı bir yıl olacak. Artık zaman İkizler için akacak adeta, bu yıl gözlerinin ışığı artacak.

Yeni yılın size en güzel getirilerinden biri de 2013’ün ikinci yarısından itibaren, hayatınızın akışını iyice elinize geçirmeniz olacak.

ZEKİ KAYAHAN COŞKUN

ACUN ILICALI

YENGEÇ

Kimliği sudur. Yengeç’ler karakterlerinden anlamaya meyilli bir mizaca sahiptir. Yengeç’ler doğuştan sanatçıdır. Medcezir duyguları, ayın devamlı konum değiştirmesinden kaynaklanır.

Yengeç’lerin filozofik bir yanı vardır. Görüp, tanık olduklarını düşünür; yorumlarlar.

Yaşamdan alacaklı olan Yengeç’lere, 2013 borçlarını ödeyecek. Özellikle kırıldıkları, gücendikleri insanlara dair olanları…

Bu yıl Yengeç’ler, eski dinamikliğini geri kazanacak. Yıl ortasında da onları yeni teklifler bekliyor.

DENİZ SEKİ

SEZEN AKSU

ASLAN

Kimliği ateştir. Liderlik duygusu yüksektir. Pozitif bir burçtur.

Aslan’lar lüks, gösteriş, ihtişam denince; ister istemez elde etme isteği duyarlar. Aynı zamanda eleştirmekten de kaçınmazlar. Odak noktası olmak için her türlü bedeli ödemeye hazırlardır.

Çünkü elde etmenin, liderliğin bedelinin ne olduğunu; küçük yaştan itibaren anlamışlardır.

2013 yılında performansları artacak olan Aslan’ların, üretme ve elde etmekle ilgili hiçbir kaygısı olmayacak. Yeni yılda bu konuda Aslan’ların arkasında, sağlam bir destek olacak.

2013 yılının en büyük kararı, sizin için evlilik veya büyük bir aşk hikâyesinin başlangıcı olacak. Ne de olsa uzun zamandır kendi hikâyenizi kaleme almamıştınız…

BUSE TERİM

AHMET HAKAN

BAŞAK

Kimliği topraktır. Çoğalmacı ve negatif bir burçtur. Aslında bilinenin aksine en çok kendilerini eleştirir, kendi yaptıklarında derinlik ararlar. Çevrelerindeki insanlarda, samimiyet ararlar ve bu onlarda hayat boyu devam edecek bir arayıştır. Samimiyetleri, duruşlarına yansımış Başak’lar için önemli bir ayrıntıdır. Titizlikleri, kişiliklerine yerleşmiştir.

2013 yılında, projelerini daha kurumsal hale getirmek, son zamanlardaki durağanlığını aktifliğe çevirmek isteyen Başak’lar; bu beklentilerinin yılın ortasında karşılandığını görecekler.

2013 Başak’ların unutamayacağı, ezberlerini bozmaya hazırlanıyor olacakları bir yıl. Eğer isterlerse, aşk Başak’lar için gün ışığına kavuşacak.

Siz isterseniz, herkes ve her şey mükemmel gider…

GÜLBEN ERGEN

HANDE ATAİZİ

FATİH ALTAYLI

YEŞİM SALKIM

TERAZİ

Kimliği havadır. Yenilikçi ve pozitif bir burçtur. Adalet duygusuna sahip, dengeli ve uyumlu bir burçtur. İç dünyasında dengeyi arayan Terazi’ler, duruşunda her zaman dengeye önem verir. Tutarsız hiçbir konunun içine, kendini dâhil etmemeye dikkat eder.

Konuşmayı, çözümlemeyi sever. Aynı zamanda karşısındaki insanı da gözlemlemeyi ihmal etmez. Terazi demek, yaşamın her yerinde uyumu bulmak demektir.

2013, Terazi’ler için hafifleme yılı olacak desek yeridir. Bu yıl, gurme kişiliklerini ortaya koyabilecekleri bir yıl olacak. Sevdiklerinde ve dostluklarında, değişimlere gidecek olan
Terazi’ler, yaşam alanlarında yenilikler yapacak.

Aşkın en keyifli haliymiş diyecekleri bir yılı vurguluyor, 2013!

NİL KARAİBRAHİMGİL

CEYHUN YILMAZ

HÜLYA AVŞAR

BURCU ESMERSOY

SARP BOZKURT

AKREP

Kimliği sudur. Sahiplenme içgüdüsüne sahip bir burçtur Akrep. Köşeleri varmış gibi gözükseler de su grubuna ait Akrep’ler, duyguları ve gururu için yaşayan insanlardır.

Kamufle olmak için Akrep’ler, kararlı bakışlarının altına gizlenmeyi seçerler.

2013 yılında Akrep’ler, Satürn tarafından köşeye sıkışmış gibi hissetse de mükâfatı büyük olacak.

Akrep’ler, birçok şeye bu yıl sahip olacak. Özgüvenleri konusunda ise 2013’ten tam not alıyorlar. Yolları uzun ve açık.

AYŞE ÖZYILMAZEL

DOĞA RUTKAY

YASEMİN ŞEFİK

YAY

Kimliği ateştir. Bilge bir burçtur. Yönetici gezegeni sayesinde, her zaman büyük ve yürekli
düşünürler. Her şeyi yerinde ve zamanında yapmayı severler. Eğlence ise eğlence, ciddiyet ise ciddiyet...

Aşk hayatınızla ilgili düşüncelerinizi gerçekleştirmek için bu yıl harekete geçmek isteyeceksiniz. Sabretmek sizin için zor olduysa da karşılığını alacaksınız.

Yılın son aylarında, aldığınız kararların ne denli doğru olduğunu; bu yıl daha iyi anlayacaksınız.

AYŞE ARMAN

TUĞBA ÜNSAL

NECATİ ŞAŞMAZ

OĞLAK

Kimliği topraktır. Güçlü bir burçtur. Özgüvenleri güçlü olan Oğlak’lar, yeteneklerini sergileme
konusunda; zorluk yaşamazlar. Jüpiter’in evinize yapacağı jestler sayesinde, tüm yıla yetecek kadar kazançlar elde edeceksiniz.

İlişki sahibi olan Oğlak’lar, 2008’den bu yana; onları zorlayan her şeyi düzene sokabilecek.

SEDA SAYAN

HANDE YENER

KOVA

Kimliği havadır. Sıradışılıkları ile dikkat çeken Kova’lar, pozitif bir yapıya sahiptir.

Değişik görüşlerin, davranışların hatta mesleklerin insanı olmaya yatkındırlar.

Uranüs, bu yıl sizi tam bir iletişim insanına dönüştürecek. Konuşma temponuz hızlanabilir, hazır olun.

Oldukça heyecanlı, tepkili kişiliğinizi ortaya çıkaracak irili ufaklı sorunlarla mücadele etme gücünü; kendinizde bulacaksınız.

MUSTAFA ERDOĞAN

AJDA PEKKAN

BALIK

Kimliği sudur. Bütünlük burcudur. Tüm burçlardan bir parça içinde taşıyan özelliğinden dolayı; bütünlüğü temsil ederler.

2013 yılının ortalarında alacağınız Jüpiter desteğini, uzun yıllar boyunca unutamayacaksınız. 2013 yılında, şans sizden yana olacak.

Birkaç imkânı, eş zamanlı elde etme fırsatına ulaşacaksınız ya da sorunları aynı anda çözme gücünü kendinizde bulacaksınız.

Derinliği simgeleyen yönetici gezegeniniz Neptün, burcunuzda hareket etmeye devam ediyor. Özellikle iletişim konusunda, sizi desteklerken; bir yandan da mesafeli duruşunuza el atıyor.

MURAT BOZ

IŞIN KARACA

EBRU AKEL

BEREN SAAT

Güncelleme Tarihi: 31 Aralık 2012, 16:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153